Nelegální stáčírna
![]() | ![]() | ![]() |
Komentáře:
| Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se.... |
Autor: jirka marek | 18.04.2013 21:46
Tak na co to je teda dobré?
Autor: prroud | 18.04.2013 20:20
Tady nekdo mysli jenom na chlast:-)))))))))))
Autor: Vrba Frantisek | 18.04.2013 18:55
A po vykvašení se prožene palírnou?????
Autor: Martin Síla | 18.04.2013 14:15
Proude, vzhledem k tomu, že je to samej cukr, tak to dlouho nevydrží. Míza začne poměrně brzo kvasit.
Autor: prroud | 18.04.2013 12:16
Zivota budic,jen me zajima jak dlouho vydrzi v kbeliku na chladnym miste?
Autor: Martin Síla | 18.04.2013 10:38
Nebo jen tak, pro posílení organismu.
Autor: Krejčí Karel | 18.04.2013 08:19
Na podporu vlasového růstu...Na výrobu březového cukru,sirupu,vína...
Autor: Jan Slavětínský | 18.04.2013 07:03
Co potom s tím? K čemu je ta březová míza dobrá ? Jestli to tedy není tajné...


