Nelegální stáčírna



Vložil: Miroslav Kráčmar | 17.04.2013 23:50 | zobrazeno: 2256

Obr.2


Komentáře:


Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....


Autor: jirka marek | 18.04.2013 21:46
Tak na co to je teda dobré?

Autor: prroud | 18.04.2013 20:20
Tady nekdo mysli jenom na chlast:-)))))))))))

Autor: Vrba Frantisek | 18.04.2013 18:55
A po vykvašení se prožene palírnou?????

Autor: Martin Síla | 18.04.2013 14:15
Proude, vzhledem k tomu, že je to samej cukr, tak to dlouho nevydrží. Míza začne poměrně brzo kvasit.

Autor: prroud | 18.04.2013 12:16
Zivota budic,jen me zajima jak dlouho vydrzi v kbeliku na chladnym miste?

Autor: Martin Síla | 18.04.2013 10:38
Nebo jen tak, pro posílení organismu.

Autor: Krejčí Karel | 18.04.2013 08:19
Na podporu vlasového růstu...Na výrobu březového cukru,sirupu,vína...

Autor: Jan Slavětínský | 18.04.2013 07:03
Co potom s tím? K čemu je ta březová míza dobrá ? Jestli to tedy není tajné...