Dnes je 17.11. 2017. Slunce výchází v 7:13 a západá v 16:10 | Měsíc výchází v 5:43 a západá v 16:14

Smazáno uživatelem



Vložil: Milan Soukup | Upravit článek | 21.12.2011 09:28 | zobrazeno: 1414

Smazáno uživatelem.


Komentáře:


Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....


Autor: Milan Soukup | 23.12.2011 06:28
Milane, dají se takto udělat jakákoliv játra, dělal jsem srnčí, dančí, z koloucha a ze selete. M

Autor: Milan Zelinka | 22.12.2011 16:36
Milane a dá se tento recept použít i z játer z černé ?? A ta cibule se dává jen napůl ???? Díky za odpověď. Milan

Autor: Milan Soukup | 21.12.2011 19:29
Rici, nejdřív to chce ty játra :-). MS

Autor: rici czech | 21.12.2011 17:57
Kdy se mohu stavit ,jídelní náčiní a ubrousek si donesu :-))))

Autor: Milan Soukup | 21.12.2011 12:58
Na hlad je dobrý kousek hovězího:-), třeba biftek 500 gr funguje dost dobře. Taky nejlepší vánoční kapr je obalovaný vepřový řízek:-). Ale ty játra na kari s cibulí fakt jdou bez problémů, samozřejmě to nemusí být zrovna III.VT, tomu bych se taky vyhnul, ale z mladého kusu je to dobrý.M

Autor: milano | 21.12.2011 09:40
Jmenovče, díky za krásně podané receptury, :) Těm říjným játrům bych ale nevěřil. Leda by šlo o holé přežití. Jak já říkám, když je hlad, je i šunka dobrá. M.P.