Dnes je 26.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

ČMMJ



Vložil: figi | 29.06.2018 12:12 | zobrazeno: 1971

Jen pro připomenutí


Komentáře:


Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....


Autor: František Dušák | 30.06.2018 10:24
Ocenil bych, kdyby tento letáček šel \"vyfasovat\" stejně jako letáčky k ochraně mláďat. Tyto letáčky jsem jsem bez problémů od ČMMJ dostal a vyvěsil je na přístupových cestách v honitbě. Setkal jsem se vesměs s velmi pozitivní reakcí od občanů myslivosti neznalých. Stejně bych našel velmi vhodná místa pro tento leták, kde by se nemyslivecká veřejnost seznámila s tím, proč je ctí být myslivcem. Ač nečlen ČMMJ velmi kvituji aktivitu nového vedení a nemám nejmenší problém být těmto aktivitám nápomocen. A pokud uvidím takový progres v činnosti ČMMJ budu uvažovat o návratu. Zatím mi v tom velmi brání (ne)činnost OMS Plzeň.

Autor: Michal Kulhánek | 29.06.2018 14:06
Figi, já osobně nejsem členem ČMMJ a jsem vůči ní dost kritický. Nicméně za tohle u mě má (ČMMJ) velké plus. Ještě mám takové malé přání, aby tato poziitivní zpráva byla prezentována i jinde než v myslivosti a na mysliveckých forech. Možná by stálo za to obětovat nějakou tu kačku a zadat to jako inzerci v tištěných novinách, případně na placených webech.
Dobrá práce jen tak dál.