Chichi...
Komentáře:
Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se.... |
Autor: Ron Gordon | 06.02.2019 19:52
Fesoji, je to každého svobodné rozhodnutí, ale zpravidla co je \"dobře okořeněné\" bývá lehce chycené. Také u vietnamců mnohým velmi chutná.
Autor: Fesoj | 05.02.2019 23:36
Proti gustu žádný dišputát, já si v Polsku pravidelně kupuji mortadelu a tatarák, občas i něco jiného, a jak mi to šmakuje ! Někdy mi to připadá, že zejména u levnějších uzenin to bude stejný šunt jako u nás, ale ty polské výrobky bývají lépe kořeněné a tím pádem chutnější. Ale je fakt, že nejbližší řeznictví mám v zahraničí, jediná chyba je, že tam neberou stravenky. A na mně rozhodně není vidět, že bych byl z těch polských jedovatých potravin nějak podvyživený.
Autor: Václav Sládek | 04.02.2019 14:30
Tak to je maso gut.Stejně dobrý je z Polska