Dnes je 25.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Výstava VLS Potštát



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Martin Skřivánek | 16.06.2014 18:30
tak ono to byla hlavně výstava trofejí než meopty.ti prodejci to bylo na víc.

Autor: Zdeněk Šváb | 16.06.2014 18:04
Výstava opět na vysoké úrovni - dle popisu kámošů, co tam byli. K té Meoptě. Paní neznám, jen přemýšlím, zda nevěděla, či nesměla a kdo jí dal takové množství!!! Kdysi jsem pátral u CZ, kdo dělá "jejich" puškohledy. Odpověď na A4, ale kde se vyrábí jsem se od nich nedozvěděl. Pokukoval jsem po dalekohledu Fomei Foreman 10X52, chtěl jsem znát dioptrickou korekci, nikde u prodejců tento údaj nebyl. Psal jsem Figimu, který je testoval a chválil, odpověděl mi, že to také neví a že to zjistí u výrobce. Pak na mne asi zapomněl...Proto jsem napsal přímo do Fomeie a pan Haňáček mi na dotaz, jakou korekci má uvedený dalekohled odpověděl: ano, každý dalekohled má dioptrickou korekci....

Autor: Martin Skřivánek | 16.06.2014 17:00
jo přesně,super areál.louka v lese,rybník.ti koně co uměli jsem žasl.tam bylo víc myslivců než u jagošů.to počasí,chvilku kosa chvilku slunce,jak začalo pršet jsem odjel jinak bych tam vydržel dýl.

Autor: prroud | 16.06.2014 16:43
Takze rici jinak receno,co bylo ciste vojensky a od vojaku,bylo super,co bylo k vojakum "prilepeny" soukromnikama,napr. Meopta atd.,stalo za h.... I to ma jistou vypovidajici hodnotu!
Jestli to tak je,je to dost k zamysleni....

Autor: rici czech | 16.06.2014 16:00
Byl jsem tam letos byl jsem tam i loňi.Nádherné prostředí dnes zaniklé vesnice Heřmánky ve voj. výcvikovém prostoru Libavá,a honitbě Libavá čítající výměrou přes 30000ha.Jedna z nejlepších honiteb s vysokou v republice,kde platí přísné pravidla jak chovu tak lovu (jo holt vojáci:-).
Nicméně výstava Jagošů: zastavil jsem se jen ze zájmu a upřímně řečeno, když rozhodčí mluví posudek "pro sebe" tudíž není ho slyšet měl by si vzít mikrofon jinak přihlížející z toho nemají nic.Ze začátku paní rozhodčí mluvila posudek jen k nějaké separé skupince pod přístřeškem takže z hodnocení jsem neslyšel jinak nic,takže po prvních pár psech jsem udělal čelem vzad raději ke stánku s masem:-).
Stánek Meopty : kapitola sama pro sebe,paní mi nebyla schopna říci rozdíly mezi řadou meopro a ostatníma řadama puškohledů,dokonce ani nevěděla jakou má meopro záruku jestli 2 roky nebo 10? ,upřímně byla jak z marsu.Jinak všehovšudy 2 dalekohledy,cca 5 puškohledů a jeden monokulár na stativu.Jinak nic.
Jinak k samotné výstavě: Jako loni precizně připravené ,výborné trofeje,a zázemí.
Jen ty stánky s občerstvením mohly být bez front:-),a vojáci mohli postavit alespoň voj. stany neboť počasí bylo takové májové,hodinu pralo slunkem a hodinu pršelo.Jinak práce tažných koní včetně soutěží neměly chybu a upřímně tam bylo nejvíce lidí a bylo se na co koukat a fandit:-).
Příjemně ztrávený den!

Autor: Děda z lesa | 16.06.2014 15:15
Na www.myslivost-lovectví.cz ve fotkách (Myslivecké výstavy) jsou uveřejněny nějaké fotografie z přehlídky trofejí VLS Libavá.

Autor: Martin Skřivánek | 16.06.2014 13:17
to je okolo Libavé,nejsilnější trofeje u nás.jinak mně osobně se tam líbili nejvíc koně.byly tam závody tažných těžařských koní,super.k tomu byla klubová výstava jagošů,ta mně nepotěšila,nevšiml jsem si že mému jagovi chybí P2.dělá výborně ale chovný už nebude.

Autor: prroud | 16.06.2014 12:07
Co tam vsechno je?Vojensky lesy nemaji s "lesama" nic spolecnyho?

Autor: Martin Skřivánek | 16.06.2014 11:44
Byli jste někdo na výstavě Vojenských lesů? super akce,vojáci to umí skvěle připravit.asi nejlepší akce co jsem viděl.