Dnes je 25.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

TV PRIMA-Myslivci cvičí své psy na živé zvěři



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Vrba Frantisek | 26.03.2015 16:27
V mém upozornění nejde o TV Prima,ale o ČT 1,a to o dnešní polední zprávy.A páč slečna moderátorka slibovala,že zprávu večer zopakuje,nenechte si ten příspěvek ujít! Já jsem se z toho do ted na větví.

Autor: Leon Zumr | 24.03.2015 21:27
Je úplně jedno kdo to stáhl pokud to někdo dá na veřejně přístupnou stránku.Je to stejný jako fotky s vynorovanými liščaty kde se s nimi fotí jak velcí hrdinové a pak se diví a jsou nasraný že to je v televizi

Autor: Václav Syrový | 24.03.2015 21:07
Jen upřesním to video nebylo umístěno na sociální síť. Jistý člověk ho stáhl před x lety ze soukromé stránky a nyní ho vytáhl je to též myslivec vystudovaný lesák a takto se chová. Opět jen důkaz lidské závisti.

Autor: Václav Sládek | 23.03.2015 15:50
Dnešní svět je zvrácenej.

Autor: rici czech | 23.03.2015 12:12
Víte přátelé ,mne to přijde všechno hrozně naopak.Na jednu stranu je zákaz veřejných vesnických zabijaček kde \"zlý řezník klepne hodné růžové prasátko\" , usmrcování vánočních kaprů před obchoďákem a na druhou stranu si lidé zapnou večer televizi a pomalu v přímém přenosu vidí popravy ,řezání hlav lidem apod. To jako nevadí? Víte připadá mne že je vše naopak.Já jen čekám kdy vyjde nařízení že nemohu ani zaříznout slepici nebo husu na zahradě a místo toho ji hummáně usmrtit.Pokud si myslíte že to s touto reportáží nesouvisí ,tak souvisí a moc.

Autor: Hardy | 23.03.2015 11:44
Je to samozřejmě další video, z kterého udělala televize prima obrovský boom a je to zaměřeno proti myslivosti a že jsou myslivci krutí. Samozřejmě, že v redakci televize nemají sebemenší tušení o myslivosti, ale mají z toho zkrátka prvotřídní reportáž. Už samozřejmě neví, že když je pes v lovecké horečce, tak těžko jde odvolat. Všichni víme, že by se měla zvěř usmrtit co nejrychleji a jak se věci ve skutečnosti mají a takové věci se dějí a budou dít dále, to je jasný. Nicméně pro mě je blb ten člověk, kdo takové video dá na sociální síť a chlubí se tím. To je pak jasný, že toho někdo zneužije v neprospěch myslivců a myslivosti.

Autor: Jan Slavětínský | 23.03.2015 07:30
Lidé pochopte, že jsou loby lidovou myslivost úplně zlikvidovat. Dělá se proto všechno. Nenápadně, pomalu a pořád. Kdo to trochu sledujete, tak to musíte vidět. Jen život v MS jde stále dál a po staru. To se plánují brigády, akce s dětmi, bály a každoroční stereotypní činnosti,plán, usnesení a nikdo si to nepřipouští! Ale v dnešní dravé době tohle nikoho z veřejnosti nezajímá...
I ta novelizace zákona o myslivosti nám všem myslivost znechutí a opět budou lidé, co s myslivostí praští. Četli jste ho? Hlavně ty pasáže kolem HS. Tuším,že nás opět ubyde.
Ani si nedovedete představit jaká to byla klika, že ten blb - vrah z UH.Brodu při tom masakru nebyl myslivec. Bylo to hrozné neštěstí vím, ale dokážete si jinak představit tu mašinerii a co by se dělo... Holt,kdo ovládá media, ovládá lidi a Češi se ovládají lehce.

Autor: Ellhenicky | 22.03.2015 19:25
Když se to podá takovým stylem, redaktorkou která o loveckých psech moc neví a \"myslivec\" v zeleném klobouku, který potvrdí její slova, tak každý chovatel honičů či barvářů, který obdobné video umístil na jakýkoliv Web má naději, že bude popotahován. Jak uvedla redaktorka závěrem, policie věc týrání zvěře zpravidla odloží pro nedostatek důkazů,ale \"my\" to tak nenecháme. Většině z nás je jasné, jak se věci mají, ale takto podaná zpráva opět sbírá body proti myslivcům.