Dnes je 19.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Lysivost u jezevčíka



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Miroslav Štědrý | 07.05.2015 21:37
Můj jezevčík to má také. Pravidelně se to stává na zimu, v létě má slecha jako z plyše :) Veterinář mi řekl, že takových případů je dost, nijak to psa neomezuje, akorát to blbě vypadá. Nedělal bych z toho velkou vědu, pokud ti ovšem nezáleží moc na vzhledu.

Autor: Martin Skřivánek | 07.05.2015 09:39
olysalé slechy a konec prutu je běžné .je to hlavně u psů co jsou venku.to není lysivost.dávej mu biosil a za měsíc to je ok.

Autor: Jarin Beskydak | 05.05.2015 20:51
To, že veterinář nechce udělat stěry a odebrat krev je zaražející. Protože naopak jim to potvrdí diagnózu nebo navede správným směrem. Mě veterinář tuším dokonce nabízel za příplatek i spěšný odvoz té krve k vyšetření. Bylo by možná dobré upřesnit lokalitu bydliště, težko nabízet osvědčeného veterináře z Jablunkova někomu od Bruntálu. Taky SM kraj jen 120 km daleko.

Autor: smajlik | 05.05.2015 19:12
Veterináře už jsme změnili davněji za toho ke kterému chodíme teď. Je to nejlepší veterinář v okolí člověk se u něj dost načeká než přijde na řadu, ale až na to že nechce udělat stěry a odebrat krev..Přitom by sice měl prací navíc, ale taky by za to měl peníze tak nevím proč nechce udělat stěry at to máme právě potvrzené oč mi jde.. Tak se ptám aspoň jak psovi pomoc sama. Ale jestli víte o dobrým veterinářovi v MS Kraji tak píšte budu jen ráda za doporučení.

Autor: Bahenak | 05.05.2015 16:01
Stačí potřít něčím mastným.

Autor: Leon Zumr | 05.05.2015 14:51
Lysivost tam je to je známé a podle toho množství dotazů na různých fórech asi dost,ale než řeknu že pes jí má tak si zajedu na pořádnou veterinu a nechám udělat stěry a rozbor krve jak píše rici czech abych věděl na čem jsem

Autor: rici czech | 05.05.2015 12:14
\\\"jen nám doktor řekl \\\" hmm dobrej doktor teda. Doporučuji zajít k VETERINÁŘI ,nechat odebrat krev a nechat vyšetřit. Tady po netu je to jako věštit z kávové sedliny.Může to být tisíc příčin- funkce nadledvinek, již zmiňovaná lysivost , nebo také okousání špičky ocasu psem,roztoči... je toho dost.

Autor: smajlik | 04.05.2015 23:04
Zdravím, náš tříletý jezevčík pravděpodobně trpí lysivosti. Nemá srst na špičce ocasu a taky ma neosrstěné kraje uši. Vím že lysivost je dědičná, ale i tak co s tím. Jaké přípravky, jakou masty ho mazat abych jsem podpořila růst srsti. Aspoň trochu. N\\emáme to nijak ověřené že to je lysivost nebo není. Jen nám to řekl doktor že to bude lysivost že jezevčicí na ni trpí. Takže za jakkoukoliv radu co je dobré na podporu srsti budu vděčná dík :)