Dnes je 19.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

GPS lokátor



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Michal Kulhánek | 12.12.2017 20:46
Zdar chlapi, tak je rozhodnuto. Bude Garmin

Autor: Fido z Řáholce | 12.12.2017 18:02
Michale, osobně bych šel do GARMIN ALPHA 100 + obojek T5. Vše ovšem záleží na tom, kolik financí chceš do nákupu dát, o jakou honitbu se jedná, zda převládá les, resp. pole. a jak často předpokládáš s GPS dělat (podle dosavadních zkušenosti) dosled. Kolega si nedávno za 24.800 Kč koupil GARMIN ALPHA 100 + obojek TT 15 pro svoji braku. Je z obojku nadšený. Cena je sice vysoká, ale užitná hodnota obojku tomu odpovídá.

Autor: Radek Chadim | 10.12.2017 18:41
Nemám osobní zkušenost ani s jedním typem, ale dnes jsem byl na náháňce s partou, co někteří členové už pár let používájí toho Garmina Alpha 100. Za ten čas, co to sleduji z povzdálí, se mi to jeví jako dobré zařízení, funguje to spolehlivě, ty obojky jsou na BRT a jezevčících, a obě poměrně drobná plemena to unesou bez problému :-). Ty první verze těch obojků bývaly dost velké, ale od loňska už mají nějakou menší verzi a na tom psovi to není ani vidět. Funkčnost bez problému, pokud pes nevleze při naháňce do nory, tak to funguje bez problémů poměrně přesně :-), plus mínus pár metrů a plus mínus pár vteřin. Pokud člověk chodí po naháňkách a honech celej podzim a zimu a často dosledovává, tak to rozhodně má cenu, protože aspoň člověk pořád ví, kde ten pes je v průběhu leče i po leči, kdy se třeba dlouho nevrací.

Autor: Karel Zvářal | 08.12.2017 16:37
Dal bych asi na 1. dojem a nebral to, co mě *ere. Na toho Garmina jsou dobré ohlasy na M-L. Když jste to dosud nepoužívali, kup na zkoušku jeden, asi pro nejmladšího psíka a po měsíci dvou vyhodnotit a přikoupit další, resp. jinou značku.

Autor: Michal Kulhánek | 08.12.2017 10:16
Dobrý den, chceme pro naše kočkopsy (bordíky) pořizovat GPS lokátor. Po přečtení recenzí se rozhoduji mezi Garmin Alpha 100+ (obojky T5 mini) a Tracker Supra. U toho Trackera mě s..e ten měsíční poplatek. Máte s tím někdo zkušenosti? Co byste vybrali? Cenově v tom moc rozdíl není (potřebuji pro 3 psy). Díky