Nemohu uvěřit tomu co se o nás píše na starém webu



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Krejčí Karel | 04.01.2011 16:08
Tento nabsolutně nejnovější web-Myslivecké forum se mi velmi líbí.Snad budu i později nějaké své skromné příspěvky sem vložit.Mnohokrát děkuji Jendovi Slavětínskěmu za nápovědy,ale především Radku Chadimovi za zrození tohoto Mysliveckého fora.Mi by trvalo snad celý život ho sestrojit...ani bych se jej nepokoušel založit,na to absolutně nemám.

Autor: milano | 03.01.2011 19:00
Dakslíku, nevím, jestli jsi si pana Kasinu příliš nezidealizoval, nepsal to Bohoušek.Měl jsem s panem šéfredaktorem malý problém už v začátcích starého fora, kdy mi opakovaně mazal slušnou formou psané příspěvky a od té doby mu nějak nevěřím.
Pro Eriku, pan Kasina se k věci kolem registrace domény vyjádřil a to tak, že je to on, koho už doména je.
Jinak si myslím, že už není potřeba se kolem těchto nepodstatných věcí točit dokola, je tady díky Radkovi diskuzní forum, na které přispívá každý den více a více slušných lidí, kteří mají co říci.
Velice děkuji Radkovi za jeho nadhled a chladnou hlavu a hlavně ochotu toto forum vylepšovat. ( i když mě by stačilo, už jen tak ,jak teď je, ale hlavně s rozumnými lidmi) M.P.

Autor: Martin Skřivánek | 03.01.2011 16:37
Pro Josef Hanzlík: taky bych četl něco trošku jiného.jsem několikátá generace myslivce v naší rodině od Stráží po poslední číslo máme snad všechny, zrušil jsem předplatné ale každý měsíc si časopis kupuju že v něm snad bude něco zajímavé ale bohužel,mám ji prolistovanou hned a málo co si přečtu.mně nebaví usnesení ze schůzí,ani kde je jaká kaple natož noty.

Autor: Erika Doležalová | 03.01.2011 15:57
Chlapi, vidíte to moc černě. Já osobně proti novému webu - tedy "střednímu" (old.myslivost=starý, myslivost=střední a toto fórum beru jako nové, jelikož je nejmladší :-)) nic moc nemám, je fakt, že Radíme si je tam spíš jen aby tam bylo, protože nic moc nového se tam neděje. To je ale vina asi nás všech. Souhlasím, že nutit někoho nebo přemlouvat ho aby někam šel apod. nelze, prostě je to každého věc, taky nikoho nepřemlouváme aby prodal ohaře a pořídil si kokra nebo aby prodal třistaosmu a koupil šest a půlku :-) (Jenda Slavětínských promine, to je jen pokus o odlehčení situace :-))) Každý ať si chodí kam chce a přispívá kam chce.
A ještě poznámku - já bych ing. Kasinu z nějakého podlého chování ohledně registrace domény neobviňovala, jelikož to mohl být kdokoli, internet je ve spoustě věcí dosti anonymní a zaregistrovat si něco třeba jako Jiří Paroubek jistě není problém pro někoho, kdo se tak vůbec nejmenuje.. Většinou stačí vyplnit pár kolonek a na závěr uvést nějaký email pro potvrzení, takže když tam napíšete třeba Královna Alžběta a jen ten mail ponecháte svůj vlastní, nebude problém.. Ikdyž, je s podivem, že se k tomu nařčení pan inženýr nijak nevyjádřil (což však může být způsobeno tím, že o tom neví, na starém webu se to tuším nezmiňovalo a sem třeba nechodí..?)
Pěkný den všem a jak jsme říkávali jako děti - to chce klid a nohy v teple :-)

Autor: Vladimír Soukup | 03.01.2011 15:43
Souhlas s Jardou Miňhou, již podruhé smekám před Radkem, ač jestli dobře chápu ne příliš stár, úžesný nadhled a klid. Zcela nechápu pana Kasinu, jednou píše, ať si každý píše kam chce, potom si natruc zaregistruje doménu (proč to neudělal dřív, když to považuje za vlastí?), kontaktuje Radka a chce nás spátky. Zato už jsem pochopil, proč udělal nový web, ono mu totiž vadilo, že se zadarmo registrujeme na starém webu a utrácíme jeho peníze, tak udělal dle mého názoru zmetek, aby nás odradil. Povedlo se. Nic ve zlém, pane Kasino, jen si dejte pozor, až Radek Chadim třeba jednou začne vydávat časopis o myslivosti, aby jste místo "šéfredaktor Kasina" nebyl "nezaměstnaný Kasina". Přeji Vám vše dobré a budiž Vám to poučením pro příště, že to co děláte, děláte pro lidi, a ne pro své ego.

Autor: Jaroslav Miňha | 03.01.2011 14:40
Smekám nad Radkovým nadhledem. Víc k tomu není co dodat...

Autor: Jan Rys | 03.01.2011 14:10
Milý Daksle Kopove, rozhodně nemám žádnou potřebu nikoho tahat zpět na web časopisu Myslivost. Toto Radimovo diskusní fórum budu navštěvovat jako čtenář i jako přispěvatel, budu-li mít co říci. Nadále budu navštěvovat i nové fórum Myslivosti a než zanikne, i to staré. A jsem přesvědčen, že budeš obě fóra navštěvovat i ty, Daksle, alespoň jako čtenář, a stejně tak většina starých i nových přispěvatelů. Jediný rozdíl bude v tom, že budou dvě adresy. Mýlím se snad?

Autor: Petr Řehoř | 03.01.2011 14:03
Radku, koukám, že jsme psali téměř souběžně a navíc jsme se naprosto shodli v té chladné hlavě :-) Jsem rád, že to není jen můj názor

Autor: Petr Řehoř | 03.01.2011 13:59
Od svátků jsem nebyl na internetu a tak jsem byl zvědavý, jak se vyvine dění kolem diskuzních fór. Docela mě pobavilo, že si pan Kasina zaregistroval doménu, o které zde bylo nahlas uvažováno. Snad to není projev charakteru... Nicméně, Pavle, tvoje vnímání situace taky nechápu. Je přece jedno kde se kdo účastní diskuzí a jaký názor prezentuje. Pořád se totiž pohybujeme pouze ve virtuálním prostoru. Proto si myslím, že reagovat tak "hlasitě", jak to předvádíš, je hloupost. Když se zde bude víc křičet a bojovat, než se normálně bavit, pak i toto fórum bude postrádat smysl a zanikne, protože to nakonec všechny otráví a půjdou tam, kde bude lepší atmosféra. Ty říkáš neodepisujte. Já říkám, že pokud má někdo potřebu se na Myslivosti vyjádřit, tak ať tam svůj názor napíše! Ostatně já tam tolik špatného nečetl. Snad jen mě štve, že pan Kasina píše (kde bereš přesvědčení, že to není on?), že jsme zadarmo něčeho využívali. Web beru jako součást časopisu, který platím, takže zadarmo to není. A i kdyby to zadarmo bylo, tak je to jedno - jeden ze základních stavebních kamenů samotného internetu je totiž "být zadarmo". Tady pan Kasina hrubě přestřelil. A konkurenční prostředí může webu (fóru) Myslivosti jen prospět, což už se děje, protože jak jsem četl, konečně(!) se bude fórum měnit. Takže do nového roku přeji všem bez rozdílu chladnou hlavu!

Autor: Radek Chadim | 03.01.2011 13:49
Pánové, zachovejte prosím všichni chladnou hlavu, vždyť o nic zásadního nejde a né vše co je napsáno je tak neomaleně i myšleno. Čtu debaty jak na starém fóru, tak na novém fóru Myslivosti. Kolem nového roku jsem měl několik mailů, a dokonce i jeden telefonát :-), ohledně nastalé situace a tohoto nově vzniklého fóra, většinou s pozitivním a povzbuzujícím ohlasem. Přišel měl také mail od pana ing. Kasiny, kde mě byla nabídnuta dokonce jakási forma spolupráce pod křídli Myslivosti (doufám, že tím neprozrazuji žádné státní tajemství), kterou jsem prozatím jednoznačně odmítl. Odepsal jsem mu můj postoj k nastalé situaci a částečně nastínil plány do budoucna (i když jak už se jednou ukázalo to může být trošičku kontraproduktivní), a také jsem napsal, že není třeba pomlouvat kohokoliv z jedné či druhé strany a spolupráce mezi Myslivostí a případným budoucím naším fórem-webem bude z mé strany jen vítána. Dále jsem mu také napsal, že i přes jeho nabídku se vydám vlastní cestou, protože už jsem proces nastartoval, mám celkem slušnou vaši podporu (a je to více než 20 lidí) a také proto, že jsem stránky o myslivosti měl v plánu vytvořit již dříve - tak teď se ukáže, jestli mé plány na alespoň trošku úspěšný myslivecký web jsou reálné :-). Z diskuzí na fórech Myslivosti spíše usuzuji, že pan Kasina měl s námi z old fora poněkud jiné záměry a že tvrdý přechod na nové fórum změkčil ponecháním starého, což jak se ukázalo byla zásadní chyba. Pak se nedivme, že je poněkud naštvaný, jak to všechno dopadlo. Kdybyste teď vy, vůdci tohoto fóra řekli, jdeme jinam, taky bych byl taky naštvanej, protože jsem do toho už něco vložil a do budoucna hodlám vložit. Takže se bavme raději o myslivosti a né o tom, kdo co o nás kde řekl, oni mají svou pravdu a my zase tu svou.

Autor: martes | 03.01.2011 13:33
Pane Rys. Souhlasím s Pepou Hanzlíkem. Jako předplatitel Myslivosti si myslím že veb je financován z našich peněz.Nebo se mýlím? Sám jsem se rozhodl. Kdysi pro manželku dnes pro kamarády. Zdeněk-Martes.

Autor: Milan Soukup | 03.01.2011 13:32
Když už mě Daksl vyzval, tak odpovím, ale až večer, bude to asi trochu delší. MS

Autor: Daksl Kopov | 03.01.2011 12:53
Milane Soukupe.Napiš něco !!
A třeba se pokus odpovědět i na Jana Rysa.Nebo jsi také nenašel zápach???

Autor: Daksl Kopov | 03.01.2011 12:41
Pro pana Rysa.Pane Rys,já pán nejsem a tak není nutné mi vykat.Jsem rád že jste sem napsal.Opravdu si nemyslím že to píše pan Kasina.To není možné!!!
A pokud si pozorně přečtete článek Pepči Hanzlíka-tam je asi odpověď.Možná jste to pořádně neprošel.Ale také proč??
Věřte mi,neseparujeme se!!Web byl dobrý,na nový nechci a nejsem sám.Proč nás tedy nutí!!!
Nebo vyčítají!!!
Taťko-můžu jít ven????
A na závěr.Jen jsem slušnou formou tlumočil názor i ostatních.

Autor: Josef Hanzlík | 03.01.2011 12:31
Nechápu,proč je tu tolik emocí a přesvědčování kvůli jednomu,nebo druhému,nebo třetímu webu.Můžem se přeci předvádět,kde chcem.Já si na Novém občas něco přečtu,ale je pro mne nějak nepřehledný a teď už bych se znovu nerad dozvěděl,jaký jsem nevděčník a darmožrout,že jsem používal něco"za naše peníze,co my jsme financovali",atd.Vždycky,když jsem někomu něco dal a on si to vzal,byl jsem rád,že se mu to hodí a dál jsem nepátral,jak s tím nakládá a jestli tu věc časem vymění za něco lépe se hodícího a už vůbec jsem nečekal nějakou vděčnost.No a stejně si myslím,že jako předplatitel časopisu jsem si i na ten web jakož i na na pana šéfredaktora slušně přispíval.Letos jsem předplatné nezaplatil,páč mám pocit,že na tolik reklam a nato,abych četl o lovu losů někde na severu,tetřívků v Rusku,aby mi někdo masíroval bednu s tím,že ruskej dvoják je po generální předělávce použitelnej,na projevy potentátů,kteří stejně hrabou jen pod sebe,na to je mi škoda korun.Koupím si za ně tričko na převlečení do suchého,když jedno propotím při zakrmování tří krmelců v téhle letošní a loňské slotě.Jak si tohle ulehčit se ale v časopise nedočtu.A jak si za odměnu ulovit nějaké to prasátko,to už ve svém věku vím!Takže Daksle,buď v klidu a tu jezevčici jsem aportovat opravdu nenaučil,tak jsem se na to dle Tvé rady vys..l!(Jinak mi ale dělá radost).

Autor: Jan Rys | 03.01.2011 12:24
Pane Kopove,
schválně jsem si prošel poslední příspěvky starého webu a nenašel jsem tam zápach "totality, nadutosti a nedostatku inteligence". Ing.Kasina vyslovil svůj názor, že udělal chybu, když souběžně nechal běžet dvě totožná diskusní fóra. Pravda, použil výraz "...měl utnout...", ale to ještě neznamená totalitu, nadutost ani nedostatek inteligence. Nikoho osobně nenapadl, nesnížil se k úrovni výrazů některých přispěvatelů. Osobně si myslím, že potřebujeme jedno fórum. Izolace skupiny nespokojených nic neřeší. Také potřebujeme lepší ČMMJ, lepší pojišťovnu i lepší časopis. Separací toho nedosáhneme.

Autor: Milan Soukup | 03.01.2011 11:39
Taky bych na Bohouška nesázel :-), i když je to dost v jeho duchu :-). MS

Autor: Martin Skřivánek | 03.01.2011 11:17
Pavle já myslím že to žádný Bohoušek nepíše.

Autor: Daksl Kopov | 03.01.2011 10:54
Jinde by to utnuli hned a bylo by vymalováno.To je jedna věta co mě nadzvedla.Nevolali jsme po novém webu.Ten kdo ho chtěl,ten tam není.
Ten kdo stál o starý,ten tam už také není.
Tu větu bych doplnil:Jinde by to utnuli hned a byly by jste v prdeli o rok dříve.Jak jinak mi radoby Bohoušek vysvětlí tolik špíny na hlavy těch dvaceti usmrkaných šmudlů co si píšou jinde!!!
Jenže ono to poroste.Doufám že se vše vysvětlí.Nerad bych litoval že jsem zaplatil předplatné časopisu Myslivost.A nebudu sám!!!!!

Autor: Daksl Kopov | 03.01.2011 10:40
Tolik urážek,napadání jsem již dlouho nečetl.Smrdí tam totalita,nadutost a nedostatek inteligence.Reagovat na to nemá cenu.Můj názor je ten,že to nepíše ani ing Kasina.Ten je v mém povědomí slušný člověk a jak tam ten provokatér píše že nás sem bude chodit dvacet,to by ho jistě nerozhodilo.
Nedokážu jen pochopit,jak v dnešní době může někoho někam nutit psát a něco mu zakazovat.To že jsme se ZADARMO přihlašovali na starý webby také pan ing Kasina nenapsal.On ví,že jsme mu dělali obrovskou reklamu,že jsme předplatitelé časopisu,že jsme si ho vážili a srazy jsme dělali pod hlavičkou časopisu Myslivost.Všechno napadání,vyhružky se nechají zveřejnit v jednom také mysliveckém časopisu.Ale proč??
Jen proto že se někdo vydává za ing.Kasinu???Co na to říkáš Bohošku Nekolo????
Přečte si to,ale apeluji na Vás-neodepisujte.Na to Bohoušek a jemu podobní čekají!!!!!