Dnes je 26.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Kaňkování lišek



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Pepa Procházka | 04.01.2012 18:46
Tak už je tady kaňkování.U nás na Kolínsku. V neděli 1.1. jsem po oslavách nového roku vyrazil v odpoledních hodinách na zdravotní procházku.Došel jsem cca 200 m. za barák a při procházení okolo meliorační trubky jsem z ní zaslechl liščí skolení.Zavolal jsem si na pomoc mojí Vlastičku,které jsem vysvětlil a ukázal v kterých místech má do kanálu vypustit mého Bordíka Arku.
Zanedlouho slyším její přibližující se hlášení.Z kanálu vybíhá první liška tupluju a obě rány značí na zadek a odbíhá.Další liška zůstává v ohní a asi tak do pěti minut vybíhá další liška. Končí v ohni pár metrů od druhé.Pak už vylézá Arka a jde se podívat jestli její práce nepřišla vniveč.Každou potahala a pak si přiběhla pro pochvalu. (ještě,že neumí počítat)Výsledek dvě feny a nedohledaný nejspíš lišák. A jak je to u vás s kaňkováním?