Dnes je 20.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Letní výcvikový tábor Lučkovice-Lavare Moravia



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Jan Šlosar | 20.07.2012 17:54
Pojedu na tento tábor již 5tým rokem a vždy zde poznám spoustu nových kamarádů, získám spoustu zkušeností a mohu své zkušenosti i předat méně zkušeným nebo začínajícím kynologům.

Autor: Baila | 17.07.2012 21:20
Ahoj, mohu vřele doporučit! Já a moje fena MOK jsme již několikrát absolvovaly výcvik. Získala jsem neocenitelné zkušenosti/rady pro vůdce začátečníka a také mnoho přátel. Momentálně se již připravujeme na LZ a získané základy na těchto víkendech nám velmi pomohly. Jezdím na víkendové výcviky a tam se cvičí každý den dopoledne a odpoledne. Po obědě ja pauza na odpočinek psa. Večery jsou společenské nebo tématická přednáška.

Autor: Honza Král | 17.07.2012 09:47
Lucko na tento tábor jezdíme myslím 5 let. Tábor je pořádán pod záštitou klubu chovatelů hrubosrstých a maďarských ohařů, organizuje ho Štěpán Horák z Brna. Trénuje se ve skupinách na základě prvotního rozdělení podle připravenosti a zkušenosti psů. Trénuje se od ZV až po VZ. Skupiny budou od letoška po 4 psech na jednoho výcvikáře, aby byl všem věnován dostatek času k výcviku.
Co se týče ubytování a zázemí, tak je moc hezké pro ty co nejsou echt nároční. Bungalovy se sprchou, kuchyně už dobrá (dřív se to opravdu nedalo žrát), tábor je od silnice asi 200 metrů, takže riziko sražení psa autem je minimální.
Samozřejmě že člověk na táboře psa něco naučí, ale jde o to navést majitelé psů "jak na to" a ukázat jim cestu ke zdárnému výcviku.
Doporučoval bych každému začínajícímu i pokročilému cvičiteli tento tábor vyzkoušet. Jen je třeba chvátat s přihlášením u Štěpána Horáka s ohledem na omezený počet psů ve skupině.

Autor: Lucie Fajmonová | 16.07.2012 11:35
Absolvoval nebo neslyšel jste někdo o tomto výcvikovém táboře? Jak probíhá atd. přímo z vlastní zkušenosti?
Děkuji:-)