Dnes je 25.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Pro Radka



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Radek Chadim | 24.02.2013 15:21
Jelikož pan Nekola začal zase agitovat, tak od teď v nejbližších dnech budu pracovat na stránkách, abych mohl snadněji mazat onoho pána, takže když něco nebude fungovat co dříve fungovalo, tak se neostýchejte mě okamžitě napsat na mail.

Autor: Václav Sládek | 03.02.2013 10:57
No jo já tu včera vyplodil elaborát než jsem vložil tak to spadlo a on to výpadek.Myslel jsem že nás napad virus "BOHOUŠ"

Autor: prroud | 02.02.2013 22:25
ze by?,jsem si jen tak spitnul,jakoze jsem....proud

Autor: Radek Chadim | 02.02.2013 21:46
Dnešní půldenní výpadky hostingu a včerejší můj zásah proti našemu oblíbenému p. Posluchačovi (bohužel můj mail nebyl ušetřen dalšímu ataku) to tady pěkně pročistily, už tady ani tolik myšlenky neprroudí :-)

Autor: Radek Chadim | 02.02.2013 10:18
...jo a měl takovej velkej modrej klobouk s vysokou na konci rozšířenou špičkou :-). Ale jak to souvisí s tímto tématem, nevím.

Autor: antiproud | 02.02.2013 08:03
Neználek
Neználek (rusky Незнайка [něznajka], slovensky Nevedko [něvedko]) je hlavní postava pohádkových knih Nikolaje Nosova o městě Kvítečkově a jeho obyvatelích. Jméno odkazuje na jeho neznalost, naivitu až hloupost, s níž poznává svět kolem sebe. Patří mezi človíčky („malíčky“), což jsou zmenšené varianty běžných lidí s mentalitou dětí.

Autor: martes | 01.02.2013 23:05
Tady je brouk Pytlík,který snad nechápe už vůbec nic.

Autor: prroud | 01.02.2013 18:08
No a je to,tak ja se zase uklidnim,chtel jsem to prave tak procistit tim extra vlaknem:-))))))))))),tak smazni to kolem nej i ode me,hyzdi to,chtel jsem mu poskytnout hromosvod:-)....proud

Autor: Radek Chadim | 01.02.2013 18:07
A pak mažte příspěvky... pak to tady vůbec nedává smysl :-).
Jediná dobrá zpráva je, že pan PosluchačV se bude muset zaregistrovat znova, protože mu teď půjdou špatně vkládat příspěvky, když jsem administrátorsky zasáhl. A teď už ho nenechám tady megalomansky ventilovat jeho jistě zajímavé názory, které ovšem už všichni známe.

Autor: prroud | 01.02.2013 18:05
Prekopni i moje,vsak byly reakcema jen na jednoho cloveka,i s timhle:-).......proud

Autor: Radek Chadim | 01.02.2013 18:02
Problém je ten, že když vymažu z DŮVODU NARUŠOVÁNÍ TÉMATU PŘÍSPĚVKY TÉMATU SE NETÝKAJÍCÍ :-) od pana Nekoli-Posluchača, tak zbydou příspěvky jen pana prrouda, takže nevím, jestli jsem něčemu pomohl, no nic :-D.
Jardo pesticidy pana Nekoli jsem vymazal, protože toto je téma o uživatelích tohoto fóra, nikoliv o tom, jak já sypu ty pesticidy na ty pola :-).

Autor: prroud | 01.02.2013 17:47
navrhoval jsem extra vlakno,zaloz ho,tady nehraju,tedy koncim:-),pises dal zbytecne,navic te nepotesim svou vizi myslivosti:-)))).Ta ma bejt pro vsechny za dobrejch podminek vsem podle moznosti a proprirodnich pravidel,prisne kontrolovanejch,jeden stejnej metr na vsechny,je to jenom otazka pravidel,bydli se kde chces,vlastni si co chces,statkarskomyslivecky privilegia mi jdou proti srsti,priroda patri vsem!.....proud

Autor: prroud | 01.02.2013 16:33
Navrhuju ti zalozit extra vlakno kde se do sebe muzeme pustit a dat ostatnim pokoj......proud

Autor: prroud | 01.02.2013 16:26
Problem je,ze places na spatnym hrobe,tohle obycejny lidi samotny nemuzou vyresit,to vyresej jen uplne vsichni dohromady.Jedince totiz system prevalcuje.Zapominas,ze v tyhle republice se jaksi uz nic nedeje z vule lidi,tedy ani myslivcu a zemedelcu.Nebo mas za to,ze kazdej sedlak pestuje "sra.ky" protoze to chce? Ne,musi,aby prezil.Tahle zem zije uz leta na dluh,komplet :-).Makej kdyz chces zlepseni na povedomi vsech.Az pochopej,ze to neni oprachach az teprv na prvnim miste,pak se neco zmeni.Na tomhle foru to chape lidi dost,ale nemaj chut a nedivim se jim,utyct z lopaty hrobnikovi jen na jinou lopatu,chtej se bavit o myslivosti,relaxovat a ne resit co sami vyresit nemuzou,rozumim tomu...proud

Autor: prroud | 01.02.2013 16:08
Ze se (uz zase) vmicham,za tu kratkou dobu co jsem tady,jsem poznal spoustu dobrejch myslivcu,jak ne vsechny,ze se ruznej nazory,je normalni.Takze jestli nasazujes na Chadima,ses vedle jak ta jedle :-).Lovce,jenom lovce,navic jeste komercniho jsem tu mezi stalejma lidma nepotkal ani jednoho,vsichni maji dobrej vztah k prirode.Zkus kritiku na necem kde ma neco do sebe;-).....proud

Autor: Jaroslav Miňha | 01.02.2013 16:06
Radku, máš tady ty pesticidy !!!

Autor: strejda zajíc | 01.02.2013 15:00
Tak to už se o sobě bojím něco napsat....:-)
Radku jinak naprostý souhlas,nad lidskou blbostí se zvítězit nedá.Sice klasik napsal,že i přesto se s ní musí stále bojovat,ale s tím nemohu tak docela souhlasit.Protože další české úsloví říká:"Čím víc se s hovnem mažeš,tím víc smrdí!"A tak je lepší nechat ho ležet a ignorovat ho.
Jiná je také diskuze čenichem v čenich(kdy si po nich můžem i plesknout)a jiná takto psaná.

Autor: Radek Chadim | 01.02.2013 13:02
No kdyby někdo sem, do tématu o uživatelích tohoto webu, chtěl psát něco o pesticidech a chovu drobné zvěře, tak mi věřte, že bych ho vymazal :-)

Autor: Erika Doležalová | 01.02.2013 12:49
Radku, jedna-nula pro tebe :-D

Autor: bohumir dvořak | 01.02.2013 12:49
ale ja to viděl

Autor: prroud | 01.02.2013 12:48
Kdyz ono je to tezky,je bila-seda mezi(kompromisy)-cerna,ktery ze je nejvic? :-).Mozna existuje univerzalni pravidlo aplikovatelny na vsechno(skoro): rekni(udelej) si svoje ke vsemu,ale respektuj ostatni nazory,diskutuj o nich,ale neurazej a nenapadej,neskod.Jinak se chova a jedna ten kdo se chce mit dobre skrze celek a jinak ten, kdo vlastne v jadru chce,aby bylo po jeho,na okoli uz nezalezi,nebo skoro nezalezi,i pres to,ze je na nem at chce nebo nechce nejak zavislej,jak se mu vede dobre,nebo aspon jakz takz(i za cenu ze na ukor jinejch),nekouka za svuj dvorecek,proc taky,ale pak je prekvapenej ze zmen k horsimu kterejm mohl pomoci zabranit,kdyby se pres plot toho svyho dvorecku dival.Vytvaret novy je vzdycky lepsi nez napravovat pokazeny,a kdo je na vine?Snad vlada(par lidi),korporace,elity,nadrizeny?(par lidi),nebo ty miliardy co to trpej a nezajimaj se,pritom bez nich nic nejde? Moje vina je,ze micham do chatu o myslivosti veci co s ni zdanlive nesouvisej a neni o ne zajem,uznavam(snad mi to doslo),snazim se redukovat,sem tam "ulitnu",ne ve zlym......proud



Jo a pro antiprouda:-)))))))))))))))))....ty bylinky,byla nabidka pomoci potrebnejm,pro jejich dobro(a svete div se,zadarmo!),ja sam jsem zdravej jako ripa(diky jim).Za tohle muze pranyrovat jen velikej vul :-)

Autor: Radek Chadim | 01.02.2013 12:43
Kde, já nic nevidím? :-D

Autor: Erika Doležalová | 01.02.2013 12:40
A už je to tady zas.. :-)))

Autor: Radek Chadim | 01.02.2013 12:18
Včera jsem měl rozvernou náladu a neseděl jsem na čekané (pač není sníh ani měsíc), ale u kompu, tak jsem se zase do pana Nekoli pustil. Z principu věci se proti lidské blbosti musí bojovat, i když to nemá cenu, jinak to dopadne jako v politice, kdy člověk nevolí toho, koho by chtěl, protože takových není, ale volí toho, kdo způsobí pokud možno co nejmenší zlo. Ale dnes už na pana Nekoli dlabu a jak začne zasírat diskuze svými moudry, tak ho utnu, protože je to pořád o tomtéž 100x stejně :-).
Pana Prouda se snažím usměrňovat, ale kromě svého svérázného vystupování se ničím neproviňuje - mluví slušně, občas i k tématu, tak často se neopakuje, akorát má na věc jiný názor nebo nemá takový rozhled, za což ho když chci být spravedlivý nemůžu trestat. Na druhou stranu ostatním nechávám volné pole působnosti v tématu o Vtipech, i když to mnohdy není ani ve vší slušnosti :-). Z čehož vyplývá, že lézt zároveň do zadku všem nemohu a všechna přání a stížnosti nemohu vyslyšet a snažím se hledat určitý kompromis. Navíc nesedím u počítače každý den celý den a nečekám, až někdo napíše nějakou blbost, abych ji vymazal, to opravdu ne.
Proč nepíší ostatní dřívější přispěvatelé mně není jasno, protože lovit jistě chodí, ale když do Dnes nenapíšu já, Erika, Ivo, Fesoj, Honza Slavětínský a teď i Drahoš nějaký lovecký zážitek, tak tam nenapíše nikdo. Proč už nepíše Karel Poslík, Jarda, Roman a další nevím, asi si říkají, že je to pořád dokola, což já mám taky ten pocit u svých příspěvků a mnohdy už zvažuji, zda-li něco napíšu, pač jsem se stal i v mém okolí populární a dokonce jsem za to občas i popotáhován - hold aktivní blbec horší jak třídní nepřítel.

Autor: Ivo Ondráček | 01.02.2013 12:09
Já bych to neviděl zase tak dramaticky. Když dlouhodobě sledujete jakékoli fórum, zjistíte, že se střídají období poklidu s několika málo příspěvky denně a období zběsilé konverzace, kdy vlákno za den nabere 20 příspěvků, každý o délce malé slohovky...:)

Ale ty prudiče asi fakt zakaž, ať nám tu nekazí morálku...

Autor: Děda z lesa | 01.02.2013 12:01
Martine, ples až 16.února - ale dlouhodobá příprava (pořád ve volných chvílích motám ruličky).

Autor: Martin Skřivánek | 01.02.2013 11:51
Dědo pochlubte se jak dopadl ples.kolik stála hudba,jaké jste měli ceny jídla ,kolik lidí atd.je to mimo téma ale snad to neva. dík

Autor: martes | 01.02.2013 11:37
Radku,všimnul jsi si kolik ,,starých,,známých tváří tady přestalo psát a když ,tak jen sem tam.To asi o něčem svědčí.

Autor: Děda z lesa | 01.02.2013 10:43
Každý, kdo po dobu cca 5 let zahlédne na zemědělských, lesnických, mysliveckých či loveckých stránkách nick Jaroslav Posluchačka, Posluchač, PosluchačV, Palasss, AntiPalas, Pytlák Poctivý, B.Nekola, Bohumír Nekola aj. je znechucen a tyto duchaplné příspěvky nečte.
Vedl jsem s ním zpočátku také diskuze, ale záhy zjistíte, že se jedná o zaseknutý gramofon, zásadně neodpovídající na žádný konkrétní dotaz a napadající vše, co není v souladu s předválečnou selskou myslivostí. Reakce na jeho moudra jsou již všude nulové, pole působnosti teď má bohužel zde.
Jinak sdílím názor Martese, znehodnocené stránky moc nelákají k dalším diskuzím...

Autor: Radek Chadim | 01.02.2013 08:15
A co se vám pánové přesně nelibí? :-)

Autor: Děda z lesa | 31.01.2013 23:02
Naprostý souhlas.
Všechny reakce někoho už znám zpaměti, dokonce bych mohl i za někoho psát jeho reakce v předstihu...

Autor: martes | 31.01.2013 22:48
Radku,Ty jsi tohle forum založil když to u Kasinů začalo umírat.Já osobně jsem Ti za to vděčný,protože jsi to udělal supr.Nezlob se na mně,ale pokud to tady bude takhle dál pokračovat ,tak to tady dopadne stejně.Jde mi to proti srsti,ale musím takhle reagovat na poslední vývoj diskuze,od některých účastníků.
.Zdenek. L.L.