Dnes je 25.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Lahůdka českého loveckého videa



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Radek Chadim | 26.08.2013 17:39
Nevím, proč vás to vzrušuje, na světě i internetu jsou horší věci. Pán sice místo slova zvěř říká zvířata, místo lovit používá zabíjet, loví pravidelně malé :-) 70 kg kňourky, co mají bránici úplně jinde, než mají ti, co lovím já, když jdu na lov tak si narozdíl od něj necítím jako agent plnicí Nemožnou Misi, některé okolnosti jako v Aktech X občas sice nastávají :-), ale... účelem tohoto videa je reklama na vytváření videí patrně jeho společností, tak z toho nedělám žádný závěr :-).
Mimochodem, před chvílí byla ve zprávách na Nově reportáž o házení masových návnad plných hřebíků nebo špendlíků nějakým "dobrodincem" štěkajícímu psovi přes plot, a dle reportérky to je plemeno bavorského barvÍře :-).

Autor: prroud | 26.08.2013 16:22
Tu ubohost(konecne jsem se teda podival) nazejvas Peto videem,navic akcnim?? :-)

Autor: Petr Toman | 26.08.2013 16:19
Chlapi, když se podíváte sem tam na produkci kanálu F&H, tak se asi ani nebudete divit.
Autor videa se jistě zhlédl ve způsobu prezentace lovu, která je na F&H podle mne standardní. To že k tomu měl navíc komentář, který šel mnohdy i za hranici toho, jak lov a to ostatní kolem komentují lovci ve videích z USA a Kanady či Rumunska a Maďarska je ukázkou naprosté ignorance a neznalosti etiky a to nejen té naši středoevropské.
To že ze sebe u normálně myslících, česky rozumějících myslivců, udělal kapitálního ... (doplňte sami dle uvážení) je nad úroveň jeho chápání a nic si z toho jistě dělat nebude. Hlavně že vyrobil akční video a prezentoval "umění" své firmy. A věřte, že se najde i početná skupina obdivovatelů tohoto videa

Autor: Harry Callahan | 26.08.2013 15:46
bohužel jsem přesvědčen, že v mnoha lukrativně pronajatých honitbách to vypadá v reálu daleko hůř :-(
tohle mě připadá jako naivně upřímný pokus o předvedení jakési úrovně před kamerou

Autor: Ivan Nedvídek | 26.08.2013 13:52
Raději nekomentuji, ale myslím, že zájem nejméně OMSu by byl na místě. IN

Autor: Tomáš Peroutka | 25.08.2013 23:17
No jo, tak to dopadne,když se majetnému člověku bez lásky k přírodě a k myslivosti dostane do rukou honitba a potažmo s ní i flinta. To video je už jen ta pověstná třešnička na dortu.... Také to vidím jako tu drtivou realitu dnešní doby a bude hůř....

Autor: Karel poslík | 25.08.2013 14:23
Vzpomeňte na Dobrého vojáka Švejka a jeho vyšetření odborným konsiliem. !...kterýžto výrok dostatečně osvětluje duševní stav pacienta.....". Já to vidím asi takto, pokud se jedná o součást nějaké reklamy, je to naprosto geniální snímek. V reklamě totiž nezáleží na faktech, nýbrž na schopnosti zaujmout a zůstat pod kůží. Potom je úplně jedno čemu se říká bránice, důležité je ,aby se to uložilo do paměti každému , kdo to vidí. Snímek by se dal ještě vylepšit nasazením toho modrookého bloňďáka z reklam T-mobile ( asi jinej gang). Zdar Karel

Autor: Maral | 25.08.2013 00:01
Hm, dobrý postřeh. Asi přihořívá...Jen nechápu, proč tenhle tragický výtvor věší na youtube. Myslím, že tam nějaká porucha osobnosti bude.

Autor: Čestmír Kunetka | 24.08.2013 16:44
Zadáte-li si www.1year.cz (jedna year) a kliknte na Nabídku služeb, pak ejhle na druhé fotografii náš střelec v bílém pášti s červenou čepicí. A kliknete-li na kontakty, pak podobnost s majitelem společnosti je čistě náhodná.
Já se domnívám, že tato společnost si třeba chtěla udělat jen reklamu, že je schopna natočit vše za jakýchkoliv podmínek a trochu se jim to vymklo z ruky.
Tedy trochu více, ale diskreditaci myslivosti bych jim nepodsouval.

Autor: Jaroslav Rejdák | 24.08.2013 12:56
Mě to přijde, že někdo chtěl myslivce diskreditovat, popřípadě udělat si z nás srandu. Tohle nemohl nikdo myslet vážně.

Autor: Fesoj | 24.08.2013 11:49
A co takhle plomba ?! Nějak jsem ji nezaregistroval. Ale že by se docela obyčejný /no, možná spíš neobyčejný/ pytlák takto veřejně prezentoval, to se mi ani nechce věřit.

Autor: Čestmír Kunetka | 24.08.2013 11:46
Láska je pomíjející, ale hloupost je věčná - nevím , který z moudrých lidí to řekl, ale je to pravda.

Autor: Děda z lesa | 24.08.2013 11:04
Již samotný úvod - zavěšení flinty na rameno a její nošení, oblečení, kamufláš auta, výraz "už štěká" sika ap. - svědčí asi o tom, že se jedná pravděpodobně o zakoupenou honitbu včetně loveckého lístku.
Podobně vzniklých "myslivců" bude postupně přibývat.

Autor: strejda zajíc | 24.08.2013 09:43
Instruktážní video,zejména pro nás starší!Máme se ještě moooc co učit!:-)))
Hořkej humor.Ta naše nová,krásná,světově proslulá česká myslivost....:-((
P.S.Nebylo to nakonec natočeno jako výukový film pro kurzy adeptů?

Autor: rici czech | 24.08.2013 09:31
No psychopat asi né ,ale drtivá realita dnešní doby ,kdy velmi dobře vystrojený lovec(nezávidím) se silným terréním autem provozující autopirsch za každou cenu musí ulovit kus i za cenu že projezdí celou honitbu křížem krážem polem nepolem ,lesem nelesem,no nevím ,ale myslím že veřejnost přijme raději "pantátu" v hubertusu chodícího pěšky než novodobého safari lovce:-).

Autor: Maral | 24.08.2013 08:54
Nevěřil jsem vlastním očím. Ten psychopat je zralý na pobyt v Bohnicích.
Ty bláboly: ...kde mu vzdáme čest - Máš to za sebou kamaráde... Opravdu nevěřím. Buď to je dílko s cílem diskreditovat myslivost, anebo omezenost a tupost autora je tak nebetyčná, že měl neukojitelnou potřebu se pochlubit tím, jak je hloupý. Zároveň to někteří mohou pojmout jako výzvu, třeba se tedy dočkáme ještě primitivnějších výjevů.
OMFG

Autor: prroud | 24.08.2013 07:45
"(zdůrazňuji české, protože toto by snad na Moravě vzniknout nemohlo)"........zrejme neverim svym ocim!:-((video jsem jeste ani nevidel)

Autor: Pavel Toman | 24.08.2013 07:12
no co, každej z nás byl někde někdy za blba.A tenhle maník si to i zvěčnil :-)

Autor: Jan Jankovič | 24.08.2013 05:43
Jsem věrný nepřispívající čtenář MF. Toto mi ale nedalo, narazil jsem na skvost české (zdůrazňuji české, protože toto by snad na Moravě vzniknout nemohlo) lovecké videotvorby... Aneb dneska budeme zabíjet.

http://www.youtube.com/watch?v=gaCsw4N2kss

Zajímalo by mne, ve které honitbě je sníh v září, resp. v květnu, když účinkující lovec "daroval srnci život..."