Dnes je 27.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Cimra rejpalu :-)



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: prroud | 09.02.2014 09:50
Tak to s tebou naprosto souhlasim!

Autor: Petr Havlín | 09.02.2014 09:27
Komu ne ní rady tomu není pomoci!

Autor: prroud | 09.02.2014 00:21
Tady mas Peto dalsi pokracovani toho co te nikdy neucili......: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/stopy/pamet/minulost/832-utajena-historicka-fakta-2--teror-bolsevicke-revoluce-a-genocida-sovetskych-narodu-svetovladne-ambice-iluminatu-sionistickych-elit-kdo-ma-zajem-abychom-neznali-pravdu.htm

Autor: prroud | 08.02.2014 13:19
K tem fotopastim na zlodeje.......ono k tomu stejne jednou dojde a vsechno k tomu speje,ze nastoupi takzvana domobrana,at oficialni,nebo jen "mistni,sousedska",zrovna vcera jsme probirali ukradeny auto a kradeze kolem,zajimavy,vsichni vedi kdo jsou zlodeji a nikdo na ne nema,benga na ne nemuzou a lidi se bojej,ze kdyz na ne vletej,jeste z toho sami budou mit problemy.Tak kde to kua jsme??!Jsem zvedavej,jak dlouho jeste nechaj lidi na sobe drivi stipat.A divim se jim,o me se vi(povest te predchazi),ze jedu podle svejch zakonu a "rezu hlavy",a mam klid,aspon zatim.Zlodej by litoval ze se narodil a me by to spocitaly urady,jenze kdyz na to prijde rec,vzdycky rikam,ze je mi to jedno,co se stane potom,hlavne ze budu mit hlavu grazla na stole pod popelnikem.
A blaznu se lidi bojej ;-)

Autor: prroud | 08.02.2014 12:43
http://ulozto.cz/hledej?q=Velk%C3%A9+proroctv%C3%AD+Sibyly%2C+kr%C3%A1lovny+ze+S%C3%A1by.
..zajimavy pocteni a srovnani s dneskem.....Alois-Krcma---Velke-proroctvi-Sibyly-kralovny-ze-Saby--(1939)-Cz

Autor: prroud | 07.02.2014 19:38
Autor: M.Bergman | dnes 19:25
Je to sice OT, ale objevil se nedávno opačný problém a to, že lze získat rodokmen na jakéhokoliv psa i s vypsáním kmenu existujících zahraničích předků nejvyšších kvalit a ocenění a to na předtiskovém blanketu ČMKU. No, když se běžně falšují ŘP, VŠ diplomy apod. není se co divit-třeba že štěně žádné vlohy nepobralo.MB.

Jak jsem poznal sluzebni psy v praxi,i s pravejma papirama je kazdej pes stejne sazka do loterie,ony "predpoklady" jsou vzdycky jen predpokladany(Mira pravdepodobnosti),at zijou nadeje:-).Poznal jsem dobry psy po vybornejch rodicich a zrovna tak tupce s kterejma moc delat neslo.
:-))))))),je to jako s lidma,a to jsme "na papirech" vsichni:-)))
K2C3 ,za chvili jdu do ty hospody(me,"hlupaka",pozvali),drz mi palce at se nikomu nechce "jit domu driv",a kdyz,tak ve zdravi :-))

Autor: prroud | 07.02.2014 14:15
Nebudes tomu verit,ale dosly mi argumenty :-)

Autor: K2C3 | 07.02.2014 14:12

Příspěvěk blokován administrátorem. Pro případné dotazy kontaktujte administrátora na e-mail :-).


Autor: prroud | 07.02.2014 14:10
....hodne vypovidajici kritika K2C3

Autor: K2C3 | 07.02.2014 13:54
Proude nemusíš být zlej člověk, ale Tvý příspěvky jsou o ničem a odrazujou spoustu lidí na toto fórum chodit. Argument, že Tě člověk může ignorovat a nečíst je trošku slabomyslný, kde jsou totiž ty časy, kdy člověk viděl u tématu pět i víc nových příspěkvů a těšil se, že se něco dozví. Ty jsi schopný si napsat téma s otázkou a pak do něj těch pět o hovně příspěvků vložit sám a to ještě během patnácti minut. Přítomností Tvých příspěvků to tady hodně trpí a nebude to trvat déle než půl roku a půjde to do kopru úplně. Radek musí určitě sám vidět, že jak ses tu zabydlel, tak se odstěhovalo hodně lidí, které si na rozdíl od Tebe, přečetl každý rád a něco se dozvěděl. Co se nad tím zamyslet? Slíbil si zdrženlivost už mnohokrát, ale neumíš to, nejsi ten typ. Jen až to tu zničíš úplně, tak nebudeš mít pak ani Ty kam chodit ... Za mě osobně, kdyby ses takhle choval vedle mě v hospodě, tak jeden z nás by šel domů dřív a asi né zcela zdráv!

Autor: prroud | 06.02.2014 15:58
Neco v tom smyslu bude nejspis ve hre,ale me celkem nezajima jak to bouchne,ale jestli to bouchne,a co potom.Ono uz to totiz podle vypoctu melo davno bouchnout i bez HAARPu.

Autor: Pupek | 06.02.2014 14:05
Další level HAARPu:-)

Autor: prroud | 06.02.2014 13:05
Jinak jsou novy poznatky o supervulkanu, http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7255-informujeme-aktualne-situace-v-yellowstonskem-narodnim-parku-se-priostruje-mame-k-dispozici-exaktni-indicie-o-umele-vyvolane-rezonanci-na-jedne-ze-zdejsich-zlomovych-linii/ , panbuh s nami,jestli rachne...

Autor: prroud | 04.02.2014 10:27
Marale,mam odkazy k tem obrazkum,cos rikal,ze muzou bejt ruzne posbirany,taky me to zajimalo,a nekecal,pasujou k tomu clanku.To jen abysme vedeli:-) .Duveruj,ale proveruj.

Autor: Maral | 03.02.2014 22:57
for Martin - http://www.zemedelska-krajina.cz/

Autor: Pupek | 03.02.2014 21:14
Zdar už to nedráždi,budme rádi že jsme nedostali banána... http://www.youtube.com/watch?v=VnWShqBLMpk

Autor: prroud | 03.02.2014 18:07
http://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE#t=642 , tady mas neco Pupiku k tem chemtrails,ze to neni zadna pitomost :-),zapni si titulky.
Je to zbran!

Autor: prroud | 02.02.2014 23:30
Jo no,mam toho v hlave vic co sleduju a rozhodne se nechystam spasit svet a rozdat si to s elitama primo:-)))).Me by stacilo jen takovy lokalni,uplne realny zlepseni v nasi malinkaty zemicce,a na uplne realnym zaklade,nic nemoznyho,kdyby se lidem chtelo:).Ten supervulkan by to vsechno jenom neprijemne zkomplikoval,protoze tady je tentokrat to"ze nic nenadelame" opravdu na miste,je to jeden ze 6,ktery jsou na cely planete,vic jich neni.A vulkan je proti tomuhle drobkovi jen takovej taboracek,prskavka.K tem chemtrails,proto jsem se o nich jenom zminil a vic je neresil Pupku,protoze kdo ma zajem,najde si vic a pak bude prave vedet o cem to je.Koho to nezajima a nechce zajimat,ten bude dal snit svuj sen a nic s nim stejne nehne,alespon do doby nez zacne hnit a tahat ze sebe "nite"(nanovlakna),kterejm se rika morgellons a jsou na nas prave svrchu sypany,mimo dalsich dobrot:-).To je lepsi nez area 51,co rikas? :-))
A k tomu se snazim aspon trochu respektovat ze to je myslivecky forum,tak se snazim motat aspon kolem veci co s myslivosti a prirodou pokud mozno alespon vzdalene souvisej,nakonec,mam k tem vecem blizko jako vy:-)

Autor: Pupek | 02.02.2014 23:18
Yellowston.vulkánem asi nic nenaděláme,pokud prdne je vymalováno na spousty let po celém světě. Takových supervulkánu je víc k nám nejblíž je na Islandu...není nutno rozebírat je to stejné jako chtít se bránit gama záblesku z vesmíru. Ty však řešíš spousty věcí najednou,seš toho plnej a nikdo nechce naslouchat. Je príma si počíst o různých konspiračních teoriích,ale Ty už z toho myslím trochu blbneš:) Já zbystřil když jsi kdesi napsal o chemtrails. Těžko můžeš někoho přesvědčovat když půlka neví o čem je řeč a ta druhá tomu nevěří:) Čekám kdy vyrukuješ s areou 51,meteorem v Tungusce nebo se znakem zednářu na dolaru nebo co to tam mají. Neber to ve zlém,ledas co je asi pravda,různé korporace atd.ale to je na mozek s tím nikdo nehne,jedině všichni a olovem,ale to je ošéfované aby se stádo neplašilo... Čeští myslivci to nevyřeší,tak už se (je) tím netrap:)

Autor: prroud | 02.02.2014 22:29
Jo,a ted je to ceka znova,ale na domaci pude,neco se deje s Yellowstonskym supervulkanem,nova zprava,cerstva,a media opet zaryte mlcej......protoze to bysme meli vsichni opravdu uplne jiny starosti,kdyby vylit do vzduchu.Vcera namerili seizmickou cinnost odpovidajici aktivite pred vybuchem.
Pupku,neprotirecim,ale spravne jsi napsal,ze nechapes:-)

Autor: Pupek | 02.02.2014 22:15
Naopak,dnes jsem byl svědkem že staří umí být mrštní jak lasičky, to by jeden nevěřil, jó náledí je potvora...Proude chápu o co ti jde,nepochopil jsem jen způsob jakým toho chceš dosáhnout.Jen v těchto pár odpovědích si protiřečíš. Mě příjde že jsi byl v té Americe asi moc dlouho na woodstocku jsi to rozjel ve velkým a do dnes si se z toho nevzpamatoval:-) Vietnam war už skončila,amíci prohráli...

Autor: prroud | 02.02.2014 21:51
Marale,kua! :-),a kdo,kdyz ne ti "stary chlapi"?? Snad ti mlady hejskove od PC her,co sledujou kdo ma novy teplaky od Nike a jestli je sousedovic dcera uz zrala na disco a prefiknuti s pomoci trochy extaze?,tos me teda dostal:-)))).Jo,jsem semletej a beru to smrtelne vazne.Njn.Vim ze ma kazdej svejch starosti dost,o tom jsem uz psal,musi je mit,jinak by mel cas na vladni a loby gaunery s jejich mocipanama a to co vyvadej,coz neni zadouci.

Autor: Martin Skřivánek | 02.02.2014 21:28
Pupku super,jsem se pobavil :-).že Limonádový Joe všude dostal na tlamu :-).Marale kde jsi stáhl tu petici?

Autor: Maral | 02.02.2014 19:54
Prrrrrrrooooude, Ty to bereš buď moc vážně nebo jsi idealista a snílek. Já to vše beru s nadhledem. I myslivost. Nadhled je potřebný, jinak Tě to pohltí a někoho i semele.
Já jsem vděčný za ty chlapy, kteří se pod tu petici podepsali. V několika větách jsem jim vysvětlil o co jde a řekl jsem, že se rozhoduje každý za sebe. Nicméně cílem petice je zdravá a pestrá krajina. Sakra každý kdo chodí ven ať s flintou nebo bez ní, tak nějaký ten hřích na krajině najde. Když jdu na šoulačku s polobrázdným batohem, k autu se vracím s plným. Plným PETek a igelitů a jiného bordelu. a to tam nechají i chlapi, kteří v lese dělají a měli by k němu mít vztah. A hele, nemají. Jde o peníze v prvé řadě.
Těžko můžeš po generaci šedesátníků a víc chtít, aby pochopili, že oni tvoří základ společnosti a že se mohou podílet aktivně na jejím fungování. nechci pochopitelně nikomu křivdit. Ale každý má svých starostí dost a do lesa si jde vyčistit hlavu a odpočinout.
Proto jsem byl rád, že se pod tu petici všichni přítomní podepsali a nezkoumám pohnutky. Pokud někdo přijde na MZe a řekne, pánové, tady máte 150.000 podpisů pod touhle peticí, tak se nad tím zamyslete a ukažte těm lidem, že Vám na krajině záleží, tak nevěřím tomu, že se nad vším zavře voda. Ale s 10.000 podpisy díru do světa neuděláš...
Končím, dlouhé příspěvky unavují.
:-)

Autor: prroud | 02.02.2014 17:58
Pupiku,Pupiku.......nic jsi nepochopil,cink:-)))).Jasne ze na to necekam,ale makam na tom,nejspis je potreba tomu trosku pomoct :-).Narod snad ani mozna nepotrebuje dozravat,jen si par veci uvedomit a prestat se bat.Jenze narod se sklada jaksi z jednotlivcu a dokud to bude jeden hot a druhej cehy,za moc to stat nebude....takze mi staci kdyz si kazdej sam popremejsli a rozhodne se,za sebe,ono se to pak uz sejde:-).Ty "jedinci chranici prirodu" to muzou zacit,maj k tomu nejbliz,no ne?Uz ted videj "nasledky",a videj dal,ty mestsky o nich jeste nemaj ani tuseni.... :-(

Autor: Pupek | 02.02.2014 17:27
Takže ty čekáš na to až národ dozraje a z jedinců chránících přírodu bude masa která se nenechá nikým umlčet,uplatiť,zastrašit a prosadí si své. A to vše vznikne tak nějak samo bez nějaké organizace a podpory.Český lid jen tak ze dne na den prozří a začne se chovat jinak jak posledních 1000 let :-) hip hip.

Autor: prroud | 02.02.2014 15:26
Pupek:)))))))))))).Marale,ty mi nerozumis.To neni o 100 000 podpisu a o tom,ze na schuzi sedi 100 nic nedelajicich nevedicich a nezajimajicich se lidi,kam doneses uz hotovy archy,sedej nad nima a cekaj jestli ostatni podepisou,pak se pridaj,nebo nepridaj!O tom,ze nekde padnu na petici a kdyz v ni najdu co se mi momentalne libi,tak ji podskrtnu a tim to pro me ale vadne!Rozumis mi? Kdyz petice a podpisy,tak od lidi co "vedi a chteji" ,znaji problem a zajimaj se o nej,nenechaj ho zapadnout.Protoze kdyz je dost podpisu,ma to za nasledek "jakoby" cinnost a zajem vyssich mist.......nez to usne a nez se najde jina "cesticka".To neni o petici,ale o zpusobu zivota.Petice proti necemu je k nicemu uz z principu,petice za neco je sice lepsi,ale jen v tom pripade,ze je zaroven i oznamovaci ve smyslu: co jsem podepsal,tim se s okamzitou platnosti zacinam ridit!A takova by uz byla onou zadouci hotovou veci.Jinak jsme Marale zase tam,kde jeden dva lidi skacou,zarizujou,resej a podobne,ostatni si v klidecku a pohodlicku hovej dal,cekaj jak to dopadne a co z toho budou mit,jen horlive kejvou a souhlasne tleskaj,nebo nesouhlasne mrucej,na povel,jako skandovani.Odbouchaj si svy brigady,naplnej krmelec a maj splnino.Coz je sice spravny,nepisu to jako posmech nebo opovrzeni,ale jako ukazku jak to je.Jenze cil je,ze neni treba k necemu nekoho "kopat",ale naopak,on chce a zucastnuje se sam,ne proto,ze musi,ale proto,ze mu na tom zalezi protoze pochopil o co se hraje a je mu jasny,ze to dva tri lidi nevyresej,protoze mensinu muzes i pozavirat,vetsinu uz tezko,takze jdou tvorit tu vetsinu.A dokud lidi nepochopej podstaty problemu a ze to bez nich proste nejde,a priznejme si,ze system dela vsechno proto,aby lidi nemeli cas a zajem neco chapat,pak se nic nezmeni,protoze: pracuju,nemam cas,protoze stejne nic nezmenim,protoze by me,nebo my deti mohli sikanovat v praci,protoze bych musel jeste neco delat,utek by mi box,nebo fotbal......blablabla
Navic chytre vyrabej z petic frasku,jen se podivej na jaky kraviny se zakladaj petice!!!Myslis ze je to dilo blbcu? Neni,je to zamer,aby byla petice chapana jako saskarna a nikoho nezajimala....a dari se jim to,bohuzel.

Autor: Maral | 02.02.2014 15:15
Já bych prrrrroude neřekl, že podpisy nic nevyřeší. Jen jich musí být dost. Jenže vezmi si osud Petice za zachování zemědělské krajiny. Držitelů LL je bezmála 100.000. A podpisů něco přes 10.000. A to je škoda. V našem MS jsme Petici podepsali skoro všichni - 90%. Jak jinak chtějí myslivci vyjádřit svůj názor, když mají vážné výhrady ke způsobům zemědělského hospodaření. Asi je ideální, když se najde člověk, který tu Petici stáhne, vytiskne podpisové archy a donese na schůzi (tak jsem to udělal u nás, podepsali všichni přítomní). Ale alespoň v té chvíli lidé udělají to minimum. Už to je úspěch. A nevěřím tomu, že kdyby bylo pod Peticí podepsáno přes 100.000 lidí, že někde zapadne v koutě. Je pak i na představitelích ČMMJ, jak se k ní přihlásí a ten počet podpisů už poskytuje nějakou vyjednávací pozici. Ale nějak se začít musí.

Autor: Pupek | 02.02.2014 14:53
Já Tě přejmenuji na mr.Goodmana z Arizonské obrody. (Limonádový Joe) Ten taky kam vlezl,všude dostal na tlamu aj housle mu sežrali a on si mlel furt tu svou:-) Hip hip Arizona:-)

Autor: prroud | 02.02.2014 14:06
Unikla ti malickost,uz makam :-),navic jsem chtel,abyste mi dodali mysliveckou problematiku jako znalci,ze se vrhnu do jamy lvove na mnisterstvo a klidne si tam za vas zaboxuju,bez ohledu na vlastni obet:-). Zatim je ale klidek po pesine:-).Jinak me rychle presly roupy,kdyz jsem sel s rejzakem pekne na kolena a dal se do psich chlupu,prisam batku,ze vedet ze neublizim psovi a neposkodim ho(ani na krase),vezmu letlampu a opalim ho do poslednicho chloupku:-)))))))))))))))))))).Slovo strasny je jeste neskodna pochvala,ve vztahu k linani srsti a jejiho uklidu:-)).Je to vsude,ve vsem,a nejde to dolu,jsem jeden psi chlup,kam se kouknu a co si obliknu:-).Kara nebydli se mnou......ja bydlim s ni. A stejne ji miluju:-))).Si pripadam jak na navsteve,potom uklidu:-)

Autor: Pupek | 02.02.2014 13:37
Já su pro každou srandu,jen čekám zda se chopíš vesla (sleduješ jo,vesla né kormidla) a začneš na té změně makat,když nás tu neustále kobercově bombarduješ připomínkama:-)

Autor: prroud | 02.02.2014 13:05
:-))))))))))))))),a chces?:-)))))))))))).Jenze co pro to udelas nez ho zacnes navazovat ty sam za sebe? ;-).Teda samozrejme v ramci moznosti...

Autor: Pupek | 02.02.2014 12:41
Tolik vlastenců zas tak honem neseženem,jsou někde zapadlí a s další generací bude ještě hůř. Nějak se začít musí,pokud má nastat zména ještě za našeho života. Ok tak nebudeme podepisovat,ale navážeme spojení s těma co proto chtěji něco udělat. Ti pak mohou šermovat papírem s tisíci podpisu od lidí co co jsou pro,ale z nějakého důvodu se nemohou "linčování "kolchozníku účastnit:-)

Autor: prroud | 02.02.2014 11:59
Podpisy nic nevyresej,protoze uz nikoho nezajimaj,to bysme museli bejt prave ta spolecnost co si sama o sobe svobodne rozhoduje,pak by to fungovalo.Neco sesmolit a dat to lidem jen tak,aby souhlasili,nebo ne,je zase jenom "hnani stada".To je o cem mluvim,musi kazdej sam za sebe,srovnat si to v hlave a vedet o cem to je a chtit to,pak nezenes stado ovcanu,ale spolecnost obcanu ktera se chtene a vedome spojila si jde vzit co ji patri.V tom je ten zasadni rozdil.Kdyz se lidi spojej vedome protoze chtej a ne kdyz je spoji nejakej "vudce" co je k tomu zbulikuje a vlastne vyuzije.Mit tak vetsinu naroda vlastencu,to by se to panecku makalo na spolecnym,nase decka by si nas zase naucily vazit :-).Protoze by mely proc....

Autor: palkopal | 02.02.2014 11:54
Taky podepusuju, že v čele v boji s krajinou jsou naši zemědělci a že "to nejhorší, co bychom v tomhle směru mohli udělat, je rezignovat, smířit se se současným stavem a držet hubu."
Jenže naši milovanou krajinu nedevastují žádní čeští sedláci, ale bývalí zemědělští družstevníci a jejich pohrobci, kteří s kapitalismem mají společnou pouze honbu za ziskem, ale už vůbec ne úctu k vlastnictví. Nebýt unijních dotací na plochu, jejich hospodářské kolosy by se dávno rozpadly. Jen tak na okraj, dnešní EU se svými směrnicemi, nařízeními, kvótami a regulacemi téměř na všechno dávno již nemá mnoho společného s dravým kapitalismem poloviny 19. století z dob Marxe, ale připomíná spíš RVHP z dob reálného socialismu.
Můj děda byl sedlák a myslivec, v katastru o cca 1000 ha honebních pozemků měli čtyři (!) honitby, pole nedevastovali, zvěř měli a myslivosti si užili, aniž by k tomu potřebovali 500 ha, což je výměra, stanovená až za socíku.
Takže já se taky nesmiřuju se současným stavem a nerezignuju, ale mé představy o budoucnosti české krajiny a zvěře v ní se asi maličko liší od mnohých, i myslivců.

Autor: Pupek | 02.02.2014 11:45
Proude ty u toho complu normálně jednou zakalíš. Šetři se trochu hochu,ve dne v noci to tu střežíš to je o zdraví:-) Kluci stále tu řešíme jak by se něco mělo udělat,ale nikdo nic nedělá. Ty máš brachu zjevně mraky času tak sedni a sepiš nějakou výzvu k boji proti těmto nešvarům. "Něco" pod co se dá podepsat a dále s tím pracovat.

Autor: Václav Sládek | 02.02.2014 11:21
Souhlas s příspěvkem Marala z 1h 03min.Hlavně s posledním odstavcem jeho příspěvku.

Autor: prroud | 02.02.2014 11:14
Ono kdyz takovyho "zemedelce" ukovu do vezeni jmenem dotace,podtrhnu to zakonama a zaridim to tak,ze z nich zije,pak si z panacka co si mysli ze je sam pro sebe udelam moderniho otroka,nevolnika,kterymu se dari dokud je muj "zamestnanec",jak udela jen krucek stranou,stopnu dotace a znicim ho,ale necham ho v tom,ze si prece muze svobodne vybrat.A tak to funguje vlastne se vsim.Povoluju a utahuju kohoutky......divna svoboda a takzvana demokracie.Je nacase si kohoutky kontrolovat sami pro nas vsechny a nenechavat je jen "par mocnejm".Takze zemedelce nema smysl "urvavat",sami sebe nicit nebudou,ale domluvit se s nima je potreba a spolecne se postavit tomu vsenicimu nesmyslu,pseudozemedelstvi.

Autor: prroud | 02.02.2014 11:00
Milosi brachove nejsme,ve vsem se neshodujeme,ale v jednom urcite,neni nam sumak co se kolem nas deje a uz k tomu nechceme mlcet a podporovat to necinnosti.Protoze kosile blizsi nez kabat,lidi zpohodlneli,jenze ten kabat muze bejt zdravej,ale ta kosile prolezla morem,ale ve chvili kdy vybirame,nam to nedochazi,vidime jenom tu kosili na dosah a ten kabat daleko......

Autor: prroud | 02.02.2014 10:39
Marale,s tema fotkama mas pravdu,taky me to napadlo.Dobrej zpusob jak mavat lidma,aby delali co kdosi potrebuje.Jen nevim,co by to melo u tohohle za ucel,ale mozny je vsechno.Jestli to nekdo poskladal aby postavil lidi proti atomovy energii tak jak ji dnes zname,kde elektrina je jen vedlejsi produkt,ale jinak je to zarizeni pro vojensky ucely,pak udelal dobre,i kdyz nezadoucim zpusobem,protoze oblbovani zustane oblbovanim,at je ve zlym,nebo v dobrym,stejne neni fer.A s tou epizodou urcite nesouhlasim:-)).Proto jsme tady my "rypaci",aby se prave jen sebevrazedny epizode zabranilo,aby z nas bylo neco vic,clovek ma ve skutecnosti obrovskej potencial,schvalne brzdenej,kdo vi proc.Nebo ne?

"Sami myslivci svojí připosraností a neinformovaností, neznalostí dovolili zemědělcům, aby byli v čele boje s krajinou." Myslim,ze vam ted sam krivdis Marale.Rekl bych,ze myslivci prave vybocujou z rady uz jen proto,ze nejsou tak konvecni ovcani,protoze aspon trochu,nektery i na plny pecky zijou s prirodou a jsou casto v ni,tak prave videj co ti spravni "clenove stada" nevidej a tudiz nad tim premejslej.Jenze nevedi jak z toho ven,to je duvod,proc se prizpusobujou,ta priposranost nekterejch prameni podle me ze strachu o to,aby je a jejich deti okoli a zamestnavatele takzvane "neznicili".Ono neni vsechno cerny,nebo bily,ve skutecnosti hlavne sedy mezi.Netouzim po tom aby lidi delali revoluce a veseli se po kandelabrech(i kdyz si jich to hodne zaslouzi),ale jen po tom,aby prestali v ramci moznosti vedome delat kompromisy mezi dobrem a zlem.Nemlceli ke spatnostem a nepodporovali je,byt i jen obycejnym nicnedelanim s problemama.Ono se to pak zacne vsechno pomalinku napravovat.
Vsechno je to jen v tom "rozdel a panuj",to je umeni ktery nam brani v tom,abysme se dokazali ucelne sjednotit byt aspon na nutnej cas a postavit se spatnymu zakonu,cloveku,instituci a podobne.Ani nase panackujici manaskova vlada by nemohla a nedokazala prosadit nic,proti cemu by se vetsina lidi postavila "oficialne",misto remcanim u piva ktery neni nic platny.Jednotlive nas donutej ke vsemu,ale vsechny spolu k nicemu co odmitneme.
Josefe,trefne napsany!Krasne jsi to trefil,ne jednotlivy zemedelci,ale celej zemedelskej moloch,kterej je do toho zene,nedava jim na vyber.Je to stejny jako s doktorama a farmaceutickejma koncernama.Zamavaj jim pred ocima dolarem,na jedny strane,pohruzkou na druhy,a je vymalovano.Me jen porad a porad udivuje to,ze vsichni "vime",ale nikdo nic nedelame.Fenomen,kterej nejsem schopnej pochopit.
"A to nejhorší, co bychom v tomhle směru mohli udělat, je rezignovat, smířit se se současným stavem a držet hubu." Tohle ale presne funguje,my ne ze bychom mohli,my to prece uz davno delame:-((.Okrikujeme se navzajem,sami sobe policajtama,vsude tam kde muzeme,ale na urade jsme jako peny a vyslapujem pekne jak se nam lajnuje!Napriklad.

Autor: Maral | 02.02.2014 10:13
Nejsme bráchové, ani se neznáme.

Josef - správně pochopeno, díky, klobouk dolů.

Autor: Fesoj | 02.02.2014 09:30
V Maralově příspěvku se objevila jedna otřesná, bohužel z velké části pravdivá myšlenka a to, že dnes jsou zemědělci "v čele boje s krajinou". Ono se vlastně nejedná o samotné zemědělce, ale o celý zemědělskoprůmyslový komplex. Teď budu nejspíš označen za bolševika, ale již Marx napsal : "Neexistuje žádný zločin, kterého by se kapitalizmus v honbě za ziskem nebyl schopen dopustit". Na té krajině je to vidět v současné době ze všeho nejvíc. Ale dokud půjde o peníze až v první řadě, dokud si lidstvo jako celek neuvědomí, že tahle cesta je cestou sebezničení, k zlepšení nemůže dojít. Myslivci a milovníci přírody všeobecně, bez ohledu na jejich politické přesvědčení, se aspoň snaží na tu hrůznou perspektivu upozorňovat a něco málo proti tomu udělat. Je to sice boj s větrnými mlýny - ale jako přesvědčený ateista říkám zaplať Pán Bůh aspoň za to. A to nejhorší, co bychom v tomhle směru mohli udělat, je rezignovat, smířit se se současným stavem a držet hubu.

Autor: Miloš Bartáček | 02.02.2014 06:36
Nejste s prroudem bráchové, že né?

Autor: Maral | 02.02.2014 02:58
To nejsou starosti, kdyby to byly starosti, tak už dávno jsem na druhém břehu. To je realita. S tou se člověk musí naučit žít, aby přežil.
Hlavně je to ale zrcadlo, protože vše si děláme sami. Zasíráme životní prostředí a vrací se nám to jako bumerang.
Všechno si děláme sami. I myslivost. Sami myslivci z velké části degradovali myslivost na pouhý chov a lov či krmení a lov. Sami myslivci svojí připosraností a neinformovaností, neznalostí dovolili zemědělcům, aby byli v čele boje s krajinou. Myslivci se sami svou vinou dostali do podřízené role a dnes v ní trpně setrvávají na mnoha místech.
Přitom mohli být (a měli by) společně se zemědělci partneři, tak to totiž na některých místech opravdu funguje.
VŠE SI DĚLÁME SAMI.

Autor: Radek Chadim | 02.02.2014 02:40
No, chtěl bych mít vaše starosti.

Autor: Maral | 02.02.2014 01:43
Protože to je cimra rejpalů, rejpnu si taky. Poskládat účelově fotky ke článku je jednoduché. Původ fotografií nezkoumám.
Internet je plný teorií. Jak rozlišit co je a co není pravda, co je cílená dezinformace ? Jak zjistit pravdu ?
Univerzální recept neexistuje.
Po absolvování lesnické fakulty jsem se utvrdil v názoru, že lidstvo jakožto populace jednoho živočišného druhu, si pod sebou permanentně řeže větev a nedokáže odložit pilu a slézt ze stromu.
Je to škoda ?
Tvrdím, že nikoliv. Je to jen součást vývoje. Ve srovnání s vesmírným časem bude epizoda homo sapiens z historického pohledu zcela bezvýznamný a téměř nepostřehnutelný úsek na časové ose.

Autor: prroud | 02.02.2014 01:22
Puvodne jsem to vlakno uz nechtel otvirat,ale nedalo mi to,tohle byste asi videt a vedet meli, http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7242-internetem-koluje-teorie-ze-za-informacemi-kolem-radioaktivni-kontaminace-vod-ticheho-oceanu-u-zapadniho-pobrezi-severni-ameriky-stoji-iluminati-podivejte-se-na-tento-material-a-udelejte-si-vlastni-nazor/ , ono se to asi dotkne nas vsech,bohuzel.

Autor: Maral | 11.01.2014 01:59
Ale zároveň si odpovím, neboť v přírodě se vše neustále vyvíjí. Tudíž zakonzervování nějakého stavu je proti přírodě i proti vývoji a bylo by stejně zničeno. Svou činností si řežeme větev a zároveň se vyvíjíme v souladu s přírodními zákony. Jestli se vyhubíme či jestli zmutujeme, to dnes nikdo neví, ale jisté je, že žádný den se již nikdy nevrátí.
Co s tím - na to si každý odpoví sám.
Hezkou sobotu !

Autor: Maral | 11.01.2014 01:53
Jakákoliv umělá monokultura je nepřirozená, neboť vychyluje přírodní rovnováhu jedním směrem. Zrovna před chvílí jsem někde četl článek o řepce a o včelách.
V Holandsku dokonce zkoumají včely a jejich vliv na ekosystémy a uvažují o cíleném pěstování "bordelu" - pcháče a jiné plevele právě pro včely, které díky obrovským plochám řepky nemají po zbytek roku kam létat. Takže mezi řepkou by byly pásy různých plevelů kvetoucích po různou dobu. Kromě včel pochopitelně i pro jiný hmyz.
Málokde se píše o chemickém znečišťování půdy právě díky řepce, kde se používá chemie několikrát během vegetačního období. Rezidua chemie se navazují na nejjemnější půdní částice, které odnáší silný vítr do měst a obcí a tam je vdechují obyvatelé a děti. Je to jedna z příčin různých alergií.
Mezi populací roste procento homosexuálních jedinců, již dávno se nejedná o pouhou 4% menšinu, ale o tom se taktně mlčí. To zčásti díky hormonální antikoncepci, která končí ve vodě.
Na světě je tolik chemie, že věda není schopna relevantně otestovat působení všech možných kombinací těchto látek na různé organismy v různém čase a za různých podmínek.
Různé "vědecké" studie nemají patřičnou vypovídací hodnotu právě proto, že nedokáží vzít v potaz všechny vlivy. Technicky to není možné a hlavně to není možné z časových důvodů. Studie by totiž musela trvat minimálně 100 let, aby měla jakouž takouž vypovídací hodnotu, která by se dala alespoň trochu promítnout na časové ose.
Zkrátka si pod sebou neustále řežeme větev a nejvíce mě dojímají fráze idiotů o trvale udržitelném rozvoji...

Autor: prroud | 10.01.2014 21:34
http://procproto.cz/zajimavosti-a-novinky/biopaliva-mohou-zabijet-naznacuji-nove-vyzkumy/ , to se zemedelcum asi moc libit nebude,nemelo by se nikomu....o duvod vic s tim silenstvim skoncovat.I kdyz koukam ze je to spis o stromech,podobna studie ostatniho by asi jako "nezadouci" neprosla:-)

Autor: prroud | 04.01.2014 11:35
K vlaknu Meostar 2; martes,Zdendo,chapu,ze psat o uplne jinym tematu do jinyho tematu neni dobry,ale jestli chces blokovat i temata ktery se rozvinou a odvijej od puvodniho,pritom s nim souvisej,pak ale nepotrebujes diskusi,v ty se diskutuje,proto to jmeno:-),ale potrebujes dotaznik: Otazka! Odpoved!a/,b/,c/,d/! A jinak ani pipnout! Jeste tak bys mozna povolil "ano,ne".Holy vety a vojenskej uniformni rezim,jeste rozdej hodnosti at vime v jakym poradi muzeme teprv neco napsat,at nepredbihame treba gumy:-))
Ps,je to v rejpalech,ale neni to mysleny jako zlej dloubanec Zdendo:-).Heeh,ani bych se bejval neozval,kdyby nebylo moje jmeno brany nadarmo:-)))))))))))).Jelikoz se v puskohledech ani kolimatorech nevyznam,ani me nenapadlo do nich psat,chytam jen rozumy,az bych shanel,nesetril bych jako jsem na luk dal to nejlepsi na trhu,jelikoz podle me je to na funkcni flinte rozhodujici.Stejny pravidla jako "nejaky" naradi,nebo poradny naradi se kterym je pul prace vlastne hotovy nez se vubec zacne. Jelikoz dobre se trefit je pro me pri strelbe zasadni:-))),nebo ne-e? :-).I kdyz.....casto nejspis panuje ona ceska prislovecna skromnost,hlavne strelit a nekam se trefit,cim lip,tim lip,ale urcite strelit,vsak se to najde,ono to nejak dopadne,ale hlavne to bude "uloveny"!.......

Autor: prroud | 02.01.2014 20:06
Priznam se,ze jsem hazival jen hrsticky kukurice,sul a rozslapaval jablka,a i to se spatnym svedomim,nehral jsem uplne fer,protoze vnadeni i krmeni bylo prisne zakazany,uplne,ale ono ti to neda kdyz vis kde chodej,abys je nezkusil aspon na chvili zastavit:-).A co bezvadne fungovalo,byly jejich original pachy,jak srn,tak srncu,ty umely byly jen pasti na dolary.Rozvesils ocasky,postrikal vetvicky u nich a mels primo predstaveni:-).Ale tady chtit lovit,nejdriv bych se poradne vsechno nasprtal,je rozdil moct strelit co chces a rozdil muset rozlisovat,to uz musis dobre znat,prave kvuli tomu "ustreleni se".To by se mi zrovna libilo chodit se starym zkusenym myslivcem a ucit se v terenu za pomoc s ulovkem,k nezaplaceni:-).Tak premejslim,ze si to zkusim domluvit s jednim znamym,borec chlapik,delaval nam driv,kdysi zabijacky,uz tehdy me jako kluka ucil co s prasetem,treba me vezme na milost,obcas nekdy s sebou:-)

Autor: Pupek | 02.01.2014 20:02
Vnadění má též svoje pravidla. U nás platí tolik co sám najednou uneseš a pouze jádro. Každy jde stejně jen s batohem tak je téměř vždy vymeteno.Různé zbytky s pekáren buchty,koláče atd.nevnadíme. Jednou jsem viděl a již na dálku citil kvas z jednoho monstr vnadiště a to byl tedy zážitek.Navic tam byla i web.kamera at je čím se pochlubit, fuj.(pronajatá lesní honitba u Buchlova)

Autor: prroud | 02.01.2014 19:40
Jste dobra parta,to se uz moc nevida.Co se posedu a vnadist tejka,meli by me radi vsude,protoze me ty veci neberou,kdyz posed,mam svuj na zada,kdyz vnadeni,tak hrstickama z kapsy,aby vonelo,ne krmilo,zver je naramne zvedava:-).Pole nemiluju,ja rad krovi,les a palouky.Kdyz strilim do otevrenyho,tak vzdycky z lesa,nebo toho krovi.Zaskodnik u ochozu:-))).Najdu a chodim sledovat cvrkot,vybirat si,pak lovim.Vzdycky to bejvalo a vyplacelo se to : odkud kam a kdy.A potom vabeni,to je pecka,ale to bych se tu musel znova ucit,jiny zvuky,jiny vabnicky.Ale takovy srnce jelence v ohrozeni dokaze privolat vsechny kusy v doslechu.Maj to tak,ze je jedno ci to je,jdou pomoct,srny i srnci,spolehlive.Jak to funguje tady u nas,to jeste nevim.

Autor: Pupek | 02.01.2014 19:23
Jasně se řeklo kdo si chce postavit posed,kazatelnu tak všichni budou věět kde stojí(stejně to musi vědět hospodář a majitel pozemku) a kde jsou připadně klíče.Toto mysl.zařizení se automat.stává majetkem MS. Zatím se v revíru nesrážíme a to víš každý si najde ten svůj kout kde si vnadí,ale i tak pokud si tam sedne někdo druhý (když už ma někdo chuť si tam sednout tak si kluci stejně zavolají) nemá právo ho "majitel" setřepat dolů,to by rychle narazil u ostatních. Kde to skřípalo se dal zákaz vnadění a kdo tam dřiv přijde ten tam je. Fungujeme takto v pohodě.

Autor: Fesoj | 02.01.2014 19:19
Pupku, myslím, že ten váš systém nemá chybu, u nás je to to samé s tím, že kdo projde, nestává se stálým hostem, ale členem MS a špatný odstřel z hlediska chovnosti má za následek ne zákaz lovu, ale omezení v srncích do 5 cm, u jelenů do výše slechů. Ale poslední dobou už tohle ani moc nefunguje, protože jsme rádi, když se splní plán lovu a navíc už pěkných pár let nepamatuji, že by se někdo "ustřelil" dvakrát nebo víckrát za sebou.

Autor: prroud | 02.01.2014 18:40
To mi prijde dobre zarizeny,jestli nemate trenice s takovym tim: on mi vlezl,nebo leze.....vis co myslim,to klasicky "muj" posed,"muj" usek,"muj" obeznamenej.....a vubec nejlepsi je takovy to "mazactvi",takovy manyry obzvlast miluju.

Autor: Pupek | 02.01.2014 18:10
Každy"čekatel" dostane povolenku na škodnou a sele v určitém úseku honitby. Učastni se rok všeho,včetně brigád,krmení,naháňek,norování atd.Po roce každy člen řekne co má na srdci a bud se host schválí nebo jde o dům dál.Pokud projde stavá se z něj stálý host.Je mu přiděleno krmné zařízení a dostane povolenku na vše tak jako každý člen.Srnčí: 1,2,3VT a holá.Černá:kňour,bachyně,lončák,sele. Muflon dle aktualního povolení,hřivnáči,škodná atd.to vše na celý revír. Kdo chodí ten loví na nějaké to: dostaneš 3vt k jubileu nebo za zásluhy nehrajeme. Srnci od začátku lovu všechny VT nehodící se do chovu. Ustřelíš se jednou,muže se stát každému,nikomu hlavu netrháme.Ustřeliš podruhé a máš na 2roky od srnčího klid na studium srnčí zvěře. Nikdo nikomu nic nezávidí páč do lesa může jit každy,kdy chce,kam chce a na co chce:-)

Autor: prroud | 02.01.2014 15:32
Delate to dobre.Ze zalezi na adeptovi jsem ani nepsal,to pokladam za samozrejmost.Jak uz tu nekdo psal,jsou i takovy co se snazej dokud se nepovede a pak najednou velka zmena.Asi to bude chtit,ze nic neni nikdy jisty a naporad.......Ja ti povim,ze me by klidne stacilo i lovit jen cast roku a nechat si jen co potrebuju sam k jidlu na zimu,spis mam rad partu lidi co za necim jde a videj to za sebou,pohodicku.Vlastne bych tu jako myslivec lovil vic nez jsem lovival jako lovec,a celej rok,kdyz si uvedomim ono "hospodareni",skodna,slabsi kusy,stavy zvere.......jenze mi nevoni flinta,holt bych ji bral jen na to hospodareni,svy bych chtel lukem a to tady nejde.:-)))))))))))))),navic by se pak nektery "takymyslivci" bali,ze je s lukem u neceho treba "pristihnu":-))))))).Co ja vsechno nevidenej vidaval je az k nevire,a to pritom nekde,kde ma zakon opravdu svou vahu.A i presto.Jako vecnej "chodec" za zveri jsem likvidoval ruzny "vynalezy" vesnicanu.Hrozim se teda toho,co bych asi potom videl v nasem Kocourkove.

Autor: Pupek | 02.01.2014 15:25
Hodně záleží na samotném začínajícím myslivci co je ochoten myslivosti dát a zároveň co od myslivosti očekává . To je základní udaj pro MS co může získat přijmutím nového hosta,úmyslně nepíši člena.U nás máme 4kluky do 25let ani jeden nebyl od někoho z rodiny členů. Ve 3případech se jedná o kluky co se dali do řeči na umělé noře,slovo dalo slovo a už byli u nás na zkoušku.Ten poslední je sokolník ktery u nás na "černo"cvičil dravce a tak se s ním též pohovořilo a taky u nás zůstal. Všichni se osvědčili,makají i loví a myslím že je všeobecná spokojenost. Naopak když někdo poslal žadost,chci se stát u vás členem s finanční spoluučastí nebyl schválen.Možná na to chce jít od lesa a ne přes peněženku.

Autor: prroud | 02.01.2014 14:31
Je to jen o pravidlech,si myslim,tohle a tohle je potreba,to se musi delat a udelat,tolik a tolik,samo se neudela,chces,nechces,plnis a jsi pravoplatnej clen dokud plnis,nebo chces jen lizat smetanu a nic za to,tak to zkus jinde,jednoduchy a prosty.Jenze........to by zas musel bejt stejnej metr na vsechny:-).Samozrejme s ohledama na starsi myslivce ktery uz svy udelali a kdyz nemuzou fyzicky,porad poradej a pomuzou zkusenosti.Navic,priznejme si to,casto i fyzicky delaj stary chlapi vic a lip,nez slavna mladez,ruku na srdce.Heeeh,az na ten uminenej konzervatismus:-))))))).Rikam to porad,stari,to jsou zkusenosti k nezaplaceni,ale rozhodne ne patent na rozum ;-).Jenze to se nam asi hned tak nepovede,s tim metrem,kdyz ten ma strejcka tamhle,ten tuhle.Ten ma kus honitby,ten zase dalsi,ten prilehly pole......a bordel je hned na svete.Pritom by to pravidla a smlouvy lehce vyresily.Stacila by i osobni zodpovednost a nehledani vyhod.

Autor: palkopal | 02.01.2014 14:27
To Maral - tak jim nepřidělujte srnce, ale holou a dokud nenastřílí, tak ať nerozhodují (ale prosadit něco takového v MS asi nebude tak lehké, že)

Autor: prroud | 02.01.2014 14:11
Marale,prijimani myslivcu ani radeji vubec neresim,to je svoboda vyberu jednotlivce co chce delat jak stehno:-))))))))).Chtit svobodne muzes,ale my ti to panacku proste nedovolime!Jeste by nezbylo misto pro nase svobodny deti a nase svobodny kamarady:-)
Nehlede na to,ze nova krev vymejsli "kravoviny" a kdo je jim na to zvedavej,prece se s ni nebudeme otravovat z naseho zabehanyho a proto urcite nejlepsiho a nejpohodlnejsiho:-)).Sup s nima nekam do dopisu proudum,nebo mezi rypaky:-))))))))).Vsak my uz si poradek udelame,na nas si neprijdou:-))

Autor: Maral | 02.01.2014 14:01
A na to se dá navázat "členskou inciativou". Někteří myslivci vylezou ven 3-5x za rok, uloví svého přiděleného srnce a splněno. Aktivní menšina (většinou na to stačí prsty jedné ruky) loví paličkáče, srnčata, holou, černou, lišky atd., jsou venku 2-5x týdně.
Pak přijde schůze, kde se řeší žádost mladého absolventa lesárny o přijetí do MS a stará většina žádost s klidem vetuje, přece je nás dost, honitby jen 1500ha a nebudeme se plést jeden druhému pod nohy. A "my" to zatím stačíme lovit, tak co.
:-)

Autor: Pupek | 02.01.2014 11:25
Norovat se da všelijak.Třeba když obeznáš noru s liščaty tak nad ránem sedneš a často se ti podaří ulovit starou lišku když se vrací "domů".Pak vezmeš psa a ten ti vytahá liščata bez nějakých velkých útrap. Nebo jdeš za poledne když už lezou liščata ven na sluníčko a většinou je tam s nima i stará.Ulovíš starou druhou ránou lišče a zbytek zase pes. Ono to nemusí být vůbec o motyce a nějakém velkém kopání a stresu. Chce to dobře a opatrně obeznat.Umělá nora je další celkem pohodlné řešení,ale tu zas musí někdo sehnat,naložit,odvezt,složit,domluvit se s majitelem pozemku,vykopat základ,položit a zahrabat. . .a to je problém celého norování:,ten čas a práce kolem a výsledek liška:-)To si ji raději každej střelí,je to větší zážitek a samože vic myslivecké:-)

Autor: prroud | 02.01.2014 10:48
ze srandicek,aby se Franta nevztekal:-):Autor: prroud | dnes 10:22
Pupku :-))),hezkys to napsal v liscatech:-).Jenze problem ekowebu jsou ekoblbci,tam uz to neni o logice a selskym rozumu,ale o fanatizmu.Zadnej kompromis typu jako jsem rikal treba s tim norovanim,norovat,proc ne,ale ne kdyz jsou v dire liscata:-).Stara liska bud vyjede ven a je regulerne ulovena,nebo ji dostane pes,v poradku,mela volbu a neni bezbranna.:-).No a s pusobenim na webu to vidis tady jak jsem bitej,pritom je dokazany,ze kdyz se za jednu vec vezme naraz dlouhodobe 20% populace,prokazatelne ji protlaci.20% spusti onu tsunami:-).Jak vidis,nesezenes ani procento,budem remcat,zavidet,hazet si klacky pod nohy,ale drzet hubu tam,kde ji mame prave otevrit,omlouvat si pokrytecky pohodlicka,aby na nas neudelala vrchnost tytyty!Privazovat se k masinam nic nevyresi,stejne jako slavny demonstrace "par" lidi,ktery nevedomky naopak podporujou to proti cemu se schazej,to uz je zas o energiich.Je cesta jak zacit menit veci,tech minimalne 20% a jednota,dobrej plan a zadnej fanatizmus:-).To mas stejny,jako bych vlit na web rimskokatolicky cirkve a prohlasil tam ze sice existuje neco jako "buh" ,ale je to uplne neco jinyho nez kazou,jinak se to projevuje a jinak to funguje,oni jsou nastaveny k cilevedomymu oblbovani lidi aby poslouchali vrchnost a zili ve strachu,pekne ovladatelny,tedy misto aby o bohu ucili tak ho zneuzivaj a lzou o nem :-))))),co myslis ze by se stalo?Hranice a teploucko se zabavenim majetku,aby po nem mohli pozdejc rvat jako o restitucich:-)))))))))))))
Ovsem myslivci predpokladam jsou hlavy otevreny,do fanatizmu maj daleko a par jich je,navic jsou prave opravneny chtit ono napraveni a zachovavani ekosystemu,tedy maji do toho co mluvit,nejen to,museji z hlediska svyho mysliveckyho poslani,jen je k tomu "dokopat" ;-).Vas uz by nekdo poslouchat totiz musel a jen tak by to nemohl skopnout ze stolu.

Autor: prroud | 02.01.2014 10:44
Ses hodnej Franto,diky:-))).Oni jsou ty dve vlakna ale vlastne totozny:-)

Autor: prroud | 29.12.2013 22:32
....Pozoruj lidi. Jsou někteří, kteří stále hovoří o lásce a dobrotě, mají sladký, patetický úsměv a dávají při každé příležitosti najevo, že jsou "laskyplni" a "dobří" Ale pouze zevně! Nosí masku lásky; ale když jde o činy, prozradí sobeckost - protože jsou sobečtí.
Jiný člověk proti tomu, který nikdy nehovoří o dobrotě, vůbec nemyslí, že chce být dobrý a přece vše, co myslí, říká a činí, pramení z dobroty, protože je dobrotou samou. Čím člověk je, o tom nepřemýšlí, to také necítí, protože prostě je čím je; o tom se nehovoří; ale vše, co člověk říká, myslí nebo činí, je projevem toho, čím je: projevem vlastního bytí.
Nyní nejtěžší úkol: Soustřeď se na sebe samu! Nejdříve přemýšlej, čím jsi, pak pociťuj, čím jsi a nakonec musíš být, čím jsi!
Tím, že jsi se stala vědoma na Zemi, opustila jsi své pravé jáství a vstoupila do svého rozumu a svých citů, ale pouze jsi myslela a cítila, čím jsi ale nikdy jsi nemohla být, čím jsi! - Pozoruj lidi a poznáš, že nejsou svým skutečným jástvím. Naopak, neustále se ztotožňují s myšlenkami, city a úlohami, které hrají zde na Zemi."Vypadli" ze svých skutečných jáství a stali se lidmi, kteří předstírají, kteří žijí ve světě fikce. Pouze v očích docela malých dětí uvidíš ještě lesk, světlo skutečného Bytí.
Probuzením rozumu se dítě začíná ztotožňovat se svou zevní osobou, vzdaluje se od svého božského, pravého jáství.Pritom je osoba pouze maskou, z níž se dívá na svět pravé Já - velký Neviditelný. Osoba nesmí být více než prostředkem k projevu Já. Lidé jsou však s touto maskou tak srostlí, že se už od ní nemohou odpoutat. Pravé Já je pánem, králem, osoba je jen jeho sluhou. Avšak synové člověka opouštějí své Já a ztotožňují se se svou maskou, se svou osobou - sestupují s trůnu. Dělají ze sluhy krále a oddělují se od své vlastní pravé přirozenosti. Zapuzují své vyšší Já do vyhnanství, do nevědomí. Rozum způsobuje toto odštěpení, ale.....
Zajimavy cteni k zamysleni :-)
"Neexistují žádné špatné vlastnosti ani žádné špatné síly, ale pouze špatně použité vlastnosti a špatně aplikované síly!"

Autor: Maral | 29.12.2013 10:12
Dokonce tam Václav Bělohradský našel paralelu s Čapkovým R.U.R. Já nechci strašit ani vyvolávat paniku. Ale před nějakým průšvihem vždy dochází k nárůstu populace, jakoby příroda zvětšila takto šanci onoho druhu na přežití.
Totéž lze pozorovat u stromu. Než uschne, tak pokud má čas, sebere všechny zbytky sil a naposledy zaplodí a tu energii dá do semen.
Ještěžejetohlecimrarejpalů.

Autor: prroud | 28.12.2013 20:45
Jsem rad,ze vis,ze jde ledacos vymyslet vlastni hlavou,dokonce nutny,jinak se z tebe stane papouskujici konzumni masina spolehajici na vsechno kolem jenom ne na sebe:-).Podivej se na filmik "penize jako dluh" najdes ho na youtube,hned budes mit tema k zamysleni na kazatelnu:-).A mas recht,me se v divocine pri soulani,kdyz jsem zastavil nekde u "chodniku" a pripravil se,taky dobre premejslelo:-)

Autor: Maral | 28.12.2013 20:40
No o těch penězích něco podobného napsal i Václav Bělohradský, mělo to pochopitelně filozofičtější nádech, ale pojmenoval to velice podobně.
Vláda ekonomických idiotů, člověk v roli zdroje - lidského zdroje. Pokud některý zdroj vypadne (nemoc, smrt aj.), je hned bez problémů nahrazen, aby systém dále fungoval.
Je zajímavé občas se zamyslet, kam máme nakročeno. Dobře se přemýšlí v klidu na kazatelně...

Autor: prroud | 28.12.2013 18:36
Zdar Georgi:-),samozrejme ze to neberu jako bernou minci:-),tam je to tak trochu o fanatickym krestanstvi,lehce:-))).Ale podivej se na to jinak.Protiproud ma jakejsi Hajek,poradce Klause,tedy znalej jak to tam chodi.A znalej jistejch lidi.Takze rozhodne zadnej blbec,jen mozna trochu "moc" verici.Jeho historie,skolni historie a historie jak ji chapu ja podle toho co jsem nasel,je kazda uplne jina,skolni skrtam hned,jeho panbickarskou taky,tou "svou" se zabejvam a hledam,srovnavam a zkousim se v tom nejak vyznat a orientovat.Priznam se ze me hodne ovlivnujou Slovansko Arijsky Vedy a jejich pojeti historie.Vysvetlovat proc a co a jak by bylo na hodne dlouho.Rekneme ze vychazeji z prastarejch pramenu a ne z toho co pisou vitezove v ruznejch dobach:-).Taky rikaji: Nicemu never i kdyby tisice kolem tebe verili,overuj!Tak se snazim.Vsude se najde neco dobryho,ale je treba to porovnavat a overovat,brat vsechno jako nezaujatej pozorovatel a premejslet.A zrovna o tech financich je to hodne dobrej clanek,navic ne jeho,ale odborniku z oboru:-).Rika se,ze narod kterej nema minulost,nema budoucnost.A je to pravda,takze kdyz chci do jeho chodu zasahnout,zmenim mu minulost. A kdyz to jde udelat narodu,jde to i celymu svetu.Ono se to casem Georgi posklada a vytribi,kdyz se v tom hrabes pres 15 let a dostanes se ke spouste informaci,ty puzzle se tak nejak zacnou pomalinku skladat dohromady a vetes se tribi:-)

Autor: Georg.H | 28.12.2013 17:40
prroud:
Zdar chlape :-)
jestli tohle http://protiproud.parlamentnilisty.cz/ bereš jako bernou mincí informací tak to tě litují :-)))

krapet si tam protiřečí a píšou docela nesmysly jako kdysi jeden plátek kerý se menoval HROM

sem si tam trocha počet a máj tam teda bludy až to bolí, kdo se trochu zajímá o historií a chodil do školy tak to najde :-)))

Autor: prroud | 28.12.2013 11:45
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/748-rok-2013-byl-vitezstvim-bankokracie-kdo-vladne-penezum-je-panovnikem-uplne-nad-vsim-zadluzeni-statu-dosahlo-uz-51-trilionu-dolaru.htm , trosku o prachach a proc to tedy nejen v myslivosti nejde......zaklad napravy problemu spociva v poznani a pojmenovani priciny.

Autor: prroud | 26.12.2013 16:09
Ivo mel nejaky problemy s pasti,tusim,coural jsem po YT a nasel jsem docela jednoduchou pasticku se systemem kterej lehce kazdej vyrobi a jen tak nezamrzne :-) http://www.youtube.com/watch?v=i-BS3DuimFA

Autor: prroud | 25.12.2013 22:34
Jiste Josefe,tady zastupujete predatory,navic takovymu zvireti delate sluzbu,pomalu a bidne by v zime umiralo,nebo prezilo na ukor silny zvere,to by predator nedopustil.Priroda ma svoje zakony,zit s ni,znamena je respektovat a uplatnovat.Kdyz zastupujes predatory,divej se na zver jejich ocima.Takze ocima predatora,ne zabijaka a vybijece.Jenze to ma hacek:-)))Tedy ani ne ocima sedlaka co chce mit maximum kusu na prodej.Jenom ocima toho predatora.Jenze......predatory nezajimaji penize!
Pri ty prilezitosti me napada jedna veta trapera Normana z Yuconu ve filmu "posledni traper" kdy rika,ze: "smrt kazdyho zvirete v prirode da uzitek dalsim peti zijicim"......a par dalsich dobrejch veci,ktery z vlastni zkusenosti rika.Ten dokumentarni filmik doporucuju,je to peknej zazitek,poucnej.

Autor: Fesoj | 25.12.2013 22:26
Tak s tímhle naprosto souhlasím, ten pocit, že jsem pánem nad životem a smrtí pozorovaného kusu a rozhodnu se nevystřelit, ač bych mohl, vnese mnohdy do duše víc uspokojení, než radost z úspěšného lovu. Nelze to ovšem zaměňovat s falešným sentimentem. U slabého srnečka paličkáře nebudu váhat ani chvilku, protože tím, že ho neodstraním z chovu, bych nadělal víc škody než užitku. Ale srnec nebo jelen na vrcholu, třeba i s medailovým parožím - tam je někdy pravá chvíle pro uplatnění tohoto postoje.
Péťo, krucifixhernajselement, neměl by sis už konečně jako novoroční předsevzetí uložit, že se v příštím roce přihlásíš do kurzu a získáš lovecký lístek ?

Autor: prroud | 25.12.2013 19:26
No pravda,trosku fouka,ale je teplo,tma mi nevadi,beztak bych nelovil,jsou vanoce,ale to kouzlo,ze bych mohl,kdybych chtel.... :-).Vsak vis jaka je to parada divat se na zvire pres zamerovani a vedet "kdyz budu chtit",ale nechci....taky adrenalin:-)).Vis o zvireti pred sebou,natahnes tetivu,vedes ho tmou,rozsvitis svetlo na nem a koukate si z oci do oci,ty vedome proslehnes tu chvili prekvapeni a nepustis sip,divas se jak zvire mizi,neopakovatelny,pokazdy jako poprve....dals mu zivot,no neni to parada? ;-).Predstav si kolikrat jsem tohle cirka udelal,kdyz jsem rocne opravdu sip pustil na tutovku tak 2-3x,ale na lovu jsem byl celou sezonu jak to jen trosku cas dovolil:-),vzdycky jsem se vratil spokojenej a smal se tomu jak se mi kluci posmivaj ze "dneska zase nic" :-).Kolik z nich potkalo na 30 metrech smecku vlku,melo srnce jelence 3 metry od sebe.....? Asi nikdo,to bych se u ohne dozvedel .... me to bylo dano,divam se na zver a na prirodu uz jinak:-).Nebudu vzpominat a nevzpominam na zvirata co jsem ulovil,ale vzpominam na ty co jsem usetril a oni me,to byl vzdycky hezci pribeh,nebyla v nem bolest :-)

Autor: Radek Chadim | 25.12.2013 19:25
Krasně tma a krásně začíná fučet :), prostě nádhera.

Autor: prroud | 25.12.2013 19:23
Sak jsem kua jak se rika takrka obezretne primo "neznej" :-)))).Jak celej vecer,ja moct,uz jsem v lese,je krasne.....

Autor: Radek Chadim | 25.12.2013 19:21
Opatrně, nebo rejpnu já, dneska tady budu sedět celej večer :-)

Autor: prroud | 25.12.2013 19:14
Sakra,ze bych si tam prece jen tak nejak,jakoby nahodou,rejpnul? :-))

Autor: prroud | 25.12.2013 19:08
Heh,si taky klido muzu jit dat cigo,hec :-)))....a kudly je super tema,mam ho od Karlika schovany:-)

Autor: Radek Chadim | 25.12.2013 18:59
A to ti ještě z Dnes vyhazím nože, které jsi tam tak nějak taky zavlekl ty a budeš úplně nahranej :-)

Autor: Radek Chadim | 25.12.2013 18:58
Tak to máš smůlu, frajere :-)

Autor: prroud | 25.12.2013 18:54
Hm,jenze tam jsem jaksi "dorejpal" :-(,zas bych tam akorat cetl,jak to je prisne JEN o tematu:-(,a ja uniformovani nemusim,jsem kua svuj....... :-)

Autor: Radek Chadim | 25.12.2013 18:41
Vše co zde bylo jsem foukl do tématu o černé zvěři.

Autor: prroud | 24.12.2013 14:45
Uz mlcim Jitko :-)),taky stastny a vesely,radeji bych je travil klasicky jak jsem byl zvyklej,sam v divocine,to je uz ale historie:-)

Autor: Jitka Bratršovská | 24.12.2013 14:31
Ty Péťo,nemůžeš přestat, aspoň dneska......Šťastné a Veselé....

Autor: prroud | 20.12.2013 18:49
Kde najdu pomoc?
Jak jsem tu tak seděla a kladla si tuto otázku, měla jsem najednou jistotu, že někdo stojí v pokoji vedle mne. Přenášení myšlenek a pokusy mi tak zjemnily a vycvičily nervy, že jsem mohla říci - když mne posadili se zavázanýma očima do pokoje - zda je pokoj prázdný, či zda v něm někdo je. Mohla jsem také říci, jaký charakter má onen přítomný. Poznala jsem nyní dobře známý šimravý pocit, který mi jako elektrický proud oznamoval přítomnost živého tvora. Nyní jsem však cítila dobře známé vyzařování, ale stále jsem ještě nevěděla, odkud je znám ... toto vznešené, zcela čisté, mocné vyzařování ... a opět jsem slyšela dobře známý hlas ve svém nitru:
„Kde najdeš pomoc? Ve svém nitru! Vidíš, v tom je právě závada, že všichni očekávají pomoc zvenčí, ale jelikož všichni pomoc očekávají, ale nedávají, nedostane se pomoci nikomu. Kdyby naopak všichni lidé pomoc dávali, pak by také každý pomoc dostal. Pak by bylo možné zbavit Zemi všeho utrpení!"...........dovolil jsem si takovou "malickost" z knihy kterou prave studuju.......

Autor: prroud | 18.12.2013 16:21
Ha :-))))))))))))))),jeden vytah z jedny diskuse: ".....Což mně tedy ovšem dostalo,když do lesa,už bylo tma, přifrčelo fáro a z něj se vypotácel nalitej myslivec a jal se převlékat do zelenýho a prej ať se nebojím,že jde na vysokou,tak to jsem mazala rovnou z lesa a bála se,aby mně ten mamlas náhodou si nespletl se srnkou.".......kdyz uz ta cimra rejpalu teda je :-)

Autor: prroud | 17.12.2013 23:13
http://www.youtube.com/watch?v=2UXoRhyTCXo , a jeste jeden z jinyho soudku pro vsechny mlady myslivce a ctenare MF !Abyste jednou vychovali nasledovniky.......jste si tim jisty? :-(
http://www.protiproud.cz/svoboda/clovek/rodina/730-lov-na-deti-zvany-juvenilni-justice-obchodnici-v-cr-si-mnou-ruce-v-anglii-uz-kradou-deti-primo-z-matcina-luna-prinasime-otresne-video.htm

Autor: prroud | 17.12.2013 22:06
Neco nadhernyho,medvedi v Tatrach: http://www.youtube.com/watch?v=T1P9Fkco3A8#t=544

Autor: prroud | 17.12.2013 20:55
Dooobrej je Jahelka:-)),presne to jsem mel na mysli,urazit pazouru a zadnej invalidni duchod!A to by bylo panecku mrzaku,ve vlade,mezi miliardarema,hlavne bankerema,lobistama,hotovej masakr,vyplatila by se fabrika na konzervy pro zoologicky,co by to bylo masa :-(.......

Autor: prroud | 17.12.2013 20:51
Diky Josefe,uz ji tahnu:-).To byla reakce na zlodeje co okradaj lidi,ktery si musej na zivobyti poctive vydelat,nejvetsi svinstvo jaky znam,at se zlodeji okradaj mezi sebou,banda vsiva......

Autor: Fesoj | 17.12.2013 20:22
Péťo, zmínil ses jinde /shodou okolností zase tam, kam to nepatří, ale nic ve zlém, já taky občas uletím/ o znovuzavedení středověkých trestů. Čas nelze vrátit, ale najdi si a přehraj písničku Ivo Jahelky Jiný kraj,jiný mrav. Velice poučné !

Autor: prroud | 17.12.2013 15:59
Strejdo,smarja.............ted me budou chtit pritlouct na kriz:-))).Njn,Josefe,neskodilo by aby policie nabyla trochu kloudnejch pravomoci,ucty a sebevedomi,jenze to by musela bejt spravedliva,zas je to vsechno se vsim :-).S tim objimanim,tak si to zkus,jit naprahnout naruc sedmi lidem,s jakou se potazez:-))) Bum kabelkou,za doprovodnyho:"uchylaku jeden!" :-)))).Nova doba:-)

Autor: Fesoj | 17.12.2013 11:31
Abyste si po celý den udrželi dobrou náladu, měli byste po ránu obejmout sedm lidí nebo aspoň jednomu dát přes držku. Ta druhá varianta je rychlejší. Facka sice není argument - ale jak jsme se učili v předmětu Obecný výkon bezpečnostní služby, "dobře mířená facka urychlí průběh vyšetřování, zvýší vážnost příslušníka Sboru a posílí socialistickou zákonnost..." Nemohu si pomoci, ale musím konstatovat, že zejména co se týče drobné kriminality a veřejného pořádku mělo důsledné uplatňování této zásady velice pozitivní vliv. Dnes jsme na tom tak, že policisté by měli na začátku jednání podezřelého upozornit : "Pamatujte na to, že vše, co od této chvíle řeknete, může být a bude použito proti NÁM !"

Autor: strejda zajíc | 17.12.2013 10:04
Michale,máš naprostou pravdu!Holt,máme plný huby demokracie,ale jak nám něco nesedí,tak se vzteknem.V televizi se na věci,které se mi nelíbí,taky nekoukám,prostě přepnu.A jak psal někdo dříve,že např.Daksl nebo Milan Soukup sem nepíšou,to bylo jěště"před prroudem"a řekl bych,z úplně jiných důvodů.
P.S.Hele,to je dobrý,skoro jako po Kristu či před Kristem...:-)))

Autor: Michal Brabec | 16.12.2013 22:56
Násilí je vždycky špatné. Znamená to, že ti došly argumenty. Vyjímky povoleny:-)

Autor: prroud | 16.12.2013 22:42
Dostals me Michale :-),ja sice ty teplaky mam,a ne jenom jedny,oblikam je casto na "blbnuti nanecisto",nacisto bych je oblik jen hrozne nerad a s odporem,problem s tim ale nemam,kdyz proste musim,ale od jisty doby se mi to prici jako cloveku co si o sobe mysli,ze neni az takovej primitiv a co jsem presel na jinou "filosofii" o ktery si myslim,na rozdil od nasili,ze ma smysl:-),nekdy ale bohuzel nedostanes jinou volbu....

Autor: Michal Brabec | 16.12.2013 22:30
Tak jsem si otevřel i tuhle diskusi.
Víte, můj děda říkal "Každej sme ňáko blbej". Proudovi příspěvky prostě přeskakuju, nebo si je čtu, když "nemám co dělat". Ještě jsem si ale nevšiml, že by někoho napadal, nebo urážel. Dobře, je svůj, ale to jsme každej. Ale je ochotnej o všem diskutovat a přizná chybu. Třeba Maral píše tak, že nad jeho pravdu není a debata s ním by byla asi daleko nepříjemnější. (Marale, to je jen příklad, píšeš rozumně a k věci a v drtivý většině s Tebou souhlasím - navíc mám dvakrát zlomenou páteř a nemám tepláky:-). Chci jen říct, že každej máme svůj způsob vyjadřování.
Ale hlavně bychom měli být slušnými lidmi... A to myslím Proud je - i když by mě z něj asi brněla hlava.

Autor: Václav Sládek | 15.12.2013 14:28
Jelikoš aktery znám tak beru růžové brýle.Divochům doporučuji černé snad je ochrání před červeným "hadrem".

Autor: Leon Zumr | 15.12.2013 14:21
tak to jsem taky zvědavý :D někteří by si měli dát studenou sprchu a hlavně nandat brýle než otevřou myslivecké fórum :-)))))

Autor: Ellhenicky | 15.12.2013 13:05
Tak sis zase Jiříku zase naběhl.Čekám, kdo se ozve a znectí Tě.:))

Autor: jirka marek | 15.12.2013 12:53
Že zrovna ty,co zde přispívají jen hodně okrajově,ten kluk furt sere.A vůbec si nemyslím,že by to tady nějak moc zasíral,oproti jiným vztahovačným,kteří už zde dávno nejsou.

Autor: prroud | 15.12.2013 12:12
Josefe,ted nevim ,Eva rekla "obratme","obrat mne",nebo "sundejme" ? :-).Vsak ji za to panbicek ztrestal,rekl ji,ze mu ten hrich zaplati vlastni krvi........,ale ta potvora to ukecala na mesicni splatky! Ach ty zeny :-)

Autor: Fesoj | 15.12.2013 12:10
Chlapi, vy byste snad měli dostat pod stromeček vidle, abyste mohli rýt do hnoje a ne do sebe navzájem. Obraťte list, jak řekla Eva Adamovi !

Autor: prroud | 15.12.2013 12:00
Skolni leta se vraceji:-))).Prijedu,tu cestu tam opravdu budu mit,ale za kamaradama,a ne s kamaradama,jak se mi tu predestira,takze budu uplne sam a opustenej:-)))))))). Dam vedet :-)......si snad vemu sebou radeji teplakovou soupravu,koukam ze na me bude fronta:-)))

Autor: Fesoj | 15.12.2013 11:54
Proude, teď vidíš nejlépe, jak může někdo - a v tomto případě nejspíš úplně všichni - pochopit něco úplně jinak, než to bylo myšleno. A vyřčené slovo, stejně jako vystřelenou kuli nelze vrátit zpět. Rozvaž každý výstřel v dál, nejdřív miř a potom pal - a to by mělo platit pro každého z nás, i když jde o pouhou slovní přestřelku.

Autor: Jaroslav Tatalák | 15.12.2013 11:38
Prroude, kdyby jsi neprovokoval svými co by "chytrými" příspěvky v kontroverzním podání, nikdy by tato situace nevznikla. A do toho Olomouce přijedˇ, po té své namistrované americké hubince můžeš dostat i se svými kamarády. A pro Ellhenického- když se nebude srát do ostatních vláken, než do těch dvou, co založil, vůbec si ho nebudu všímat. S pozdravem J.T. Omlouvám se za agresivitu, ale ta vyhrůžka ranara mě namíchla.

Autor: prroud | 15.12.2013 09:47
Zdenku:-),u tebe je mi to uplne jasny,vsak jsme si to taky do oci vyrikali az me hlava rano brnela :-)).Neco jinyho je kdyz mi nevybirave nada nekdo s kym se osobne znam.To muzete vsichni z Roudny,protoze uz vim jak to vzit,ale nedovolim si to k cizimu cloveku kteryho neznam a nevim co je zac,uz jen ze slusnosti a prirozeny ucty k nemu.Myslel jsem,ze me znas lip,nez aby te napadlo,ze bych byl tak podlej a zadonil u kamaradu:-).Kdyz jsem rekl kamose,myslel jsem tim,ze je rad po dlouhy dobe uvidim a nepojedu sveta kraj nadarmo.Videl bych to na prima vikend v jedny vsi u reky(spis velkyho potoka)s vejslapem lesem na rozhlednu a jak je znam,byl by cestou dobrej "rachot",vratili bysme se samy blato:-).Navic,kdo rekl,ze musi hned bejt tak zle a jit na noze?:-).Spolu jsme se taky neprali chlape,nejsme mali kluci :-).Nejde o pravdu ,ale o zpusob projevu,zajima me jak vypada takhle se vyjadrujici exot,co ma v ocich a v hlave.Co je zac.

Autor: Ellhenicky | 15.12.2013 09:00
Pepa má pravdu,kdo chce ať Prrouda čte, ale nemusí reagovat. Osobní napadání nikdy nic nevyřeší.

Autor: martes | 15.12.2013 00:20
Prde,znám Pavla a souhlasím s ním.A do očí Ti to řeknu kdykoliv.A nevyhrožuj kamarádama. To dělá jen srab.

Autor: prroud | 14.12.2013 23:27
"tupé deprimované hovado s poruchou osobnosti",predpokladam priteli,ze mi to zopakujes do oci .....slibuju ti,ze jak to doreknes,nereknu ani slovo,neslibuju ti ze to doreknes....na internetu je kazdej silnej ranar ;-),kolem Olomouce to krapet znam,mam tam par prima kamosu od utvaru(a svyho prima psa,odtamtud:-)),muzu spojit prijemny s uzitecnym.

Autor: Fesoj | 14.12.2013 22:22
Pavle, na jednu stranu uznáváš, že mám pravdu, na druhou to popíráš právě tím, že své názory, na které máš samozřejmě právo a vcelku s nimi souhlasím, neumíš a hlavně nechceš vyjádřit slušnou formou. Toto vlákno je skutečně zbytečné a sem nepatřící, ale všechno se dá říci bez invektiv - uvědom si, prosím Tě, že jsi aspoň v tomhle vláknu jediný, kdo používá tento slovník a že tím neponižuješ ani tak Prouda, jako sám sebe ! Copak Tobě maminka neříkala : "Ty vole, na sprostý lidi se vyser, stejně od nich hovno slušnýho pochytíš !"

Autor: Pavel Toman | 14.12.2013 21:42
Fesoj: máš úpravdu ale ono tupé deprimované hovado s poruchou osobnosti to tu dojebalo celkem fest, to musíš uznat, když ten pizdus bude aspoň dva měsíce držet tlamu a nebude pindat do všeho, tak doufám, že se toto forum vrátí k razení nad konkrétnímy tématy a ne nad hemzy psychopata

Autor: Martin Skřivánek | 14.12.2013 20:29
...

Autor: prroud | 14.12.2013 18:29
Njn chlapi,diky,dobra vule by byla,ale s lidma to jak je videt neumim :-(

Autor: Radek Chadim | 14.12.2013 17:56
Fesoji. 1*.

Autor: Fesoj | 14.12.2013 17:25
Pánové. snažte se být trochu nad věcí ! Já mám Prouda docela rád, i když je fakt, že jeho způsob seberealizace mi taky nesedí, jako asi nikomu z tohoto fóra a třeba zrovna tahle Cimra rejpalů sem nepatří ani v nejmenším. To, že nerozumí myslivosti, mi nevadí, v tomto směru se přece jen snaží o sebevzdělávání a rád mu, pokud mohu, poradím, i když se zeptá na sebevětší 3,14ovinu. A ty jeho ostatní "výlevy srdce" ignoruji a pokud mne něco z toho zaujme, od toho má soukromou e-mailovou adresu. Ale urážky, osobní výpady a pod. zde na fóru nemám rád a dá se říci, že mne serou snad ještě víc, než jeho nemístné pindy. Chlapi, prosím Vás, zkuste prostě a jednoduše nereagovat ! Vždyť on, ač nemyslivec, se na toto fórum "vetřel" právě proto, že se zřejmě domnívá, že mezi námi myslivci najde spřízněné duše a zatím není schopen pochopit, že debata o čemkoli jiném, než o myslivosti, zde nemá co dělat a že se s ním o tom nikdo bavit nehodlá, ať s ním souhlasí nebo ne ! Ale aby na někoho působil jako červený hadr na býka, to snad opravdu není nutné. RADUJME SE, VESELME SE, VYSERME SE NA DEPRESE !

Autor: Pavel Toman | 13.12.2013 23:40
zalez

Autor: prroud | 13.12.2013 23:38
Skoda,pral bych ti lepsi den :-),tak snad zejtra to vyjde ;-)

Autor: Pavel Toman | 13.12.2013 23:28
prdelí napřed, kdfyž jsem se na tvoje pindy podíval

Autor: prroud | 13.12.2013 23:20
kterouze nohou jsi dneska rano vstaval? :-)

Autor: Pavel Toman | 13.12.2013 23:15
nepindej, radši mlč, negramoto

Autor: prroud | 13.12.2013 23:03
dnes 20:26 z "ceny zbrane"- Joo Petko,zvykej si:-),zbytek republiky holt nechce uznat,ze elita naroda je holt ve stredoceskym a severoceskym kraji,njn zarlej :-)))))))))).Coz jim ovsem nedela problem s tim,si na nas "pomoct" :-)

Autor: prroud | 13.12.2013 23:01
dnes 22:39 z "ceny zbrane"- :-)))))))))),Peta doufam vi jak to bylo mysleny,a ti kdo me znaji taky :-),Tak se Pavle nerozciluj,rozhodne nemas v tomhle pripade proc.Akorat bych si dovolil POZADAT,se mnou slusne a bez vyhrozovani!Taky se o to snazim.
"pro me cigan,jako cernoch" :-)))),jsem ten posledni co by soudil lidi podle toho odkud jsou!Bral jsem to cely Pavle jako legraci a v tom duchu si dovolil s usmevem "prisolit"

Autor: palkopal | 27.11.2013 08:08
Toto vlákno založil pproud pro ty "NEJlepsi,NEJchytrejsi a NEJvetsi machry", aby neotravovali na jiných vláknech. A sám začal přispívat sem, aby mu ZDE ti NEJ... machři nadávali.
Budiž mu za to čest a chvála - píše dál a nezapleveluje, tak jako mnozí další, vlákna ostatní.
Když nechcete s pproudem polemizovat, či se jím nechávat nahněvávat, neotvírejte toto vlákno. Jednoduché.

Autor: Pavel Černý | 27.11.2013 07:12
Prrde, chvíli byl od tebe pokoj a tenhle web se vracel do starých dobrých kolejí. Už seš tu zase, kalíš vodu a i založením tohoto vlákna znovu dokazuješ, že sem nepatříš. Zkus se znovu odmlčet alespoň na pár let a nabourat zase web třeba ekoteroristům nebo Chocholouškovi - tam máš nejvíc spřízněných duší.

Autor: Ellhenicky | 27.11.2013 05:20
Prroude, zbytečné téma. Řeči se vedou a voda teče dál. Akorát se to tu pohádá. Ona je elita ale i jelita.

Autor: Pupek | 27.11.2013 04:11
Prroude naposledy tu takhle fanaticky řečnil už je to tedy pár roků zpátky, jeden frajer a dost na to tenkrát dojel. Taky povídal o rovnosti a pravdě,mravní čistotě že krást se nemá a vrchnost je pakáž mocí opilá,nesoudná a zavržení hodná.Určitě ho budeš znát,nějakej Honza Husů. . .zapomen na to že ti s něčím dnešní Švejci pomůžou. . .konečně ti to zde i jasně píší "To dokaž a budu si tě vážit":-) Obdivuji tvou vytrvalost.

Autor: prroud | 26.11.2013 21:47
Spis premejslim,ze nez premnozeni cerny,by byl dobrej duvod ji vystrilet prave ta infekce,nez se to uplne zvrtne,at se drzim mysliveckyho tematu,coz se vam samozrejme taky urcite nelibi,tim spis si to uzivam,to hajeni "konicka" za uplne kazdou cenu,vlastnost kazdyho sobce:-))))))))

Autor: prroud | 26.11.2013 21:40
Jeste nejaky pripominky,at si to uziju? ;-). Vlastne stesti,Jardo,ze jsem tam byl,jinak bych se podilel taky na tom hnoji,kterej jste tady v tyhle republice dopustili,navic jeste i volili........osloveni s podekovanim,ktery by bylo jen spravny,si jako slusnej kluk odpustim:-),bavite me:-))).Ale samozrejme ze za ty veci vy nemuzete,jak taky,nic prece nemuzete zmenit:-))))))))))),to oni,vsichni ti ostatni jsou prece na vine,co mohli :-))))

"A co s tím chceš dělat? Tvoje naivní nápady jako když všichni půjdou proti a nedopustěj...",nic s tim nechci delat Jardo,nejdu zasadne "proti",protoze at jdu "s",nebo "proti",stejne tomu davam energii,kterou to potrebuje k existenci.Takze proste jenom nepodporuju co se mi nelibi a co je skodlivy,ani toho kdo skodi,at si dela co chce,ale bez moji pomoci a podpory(zadnej ucet v bance,zadnej nakup u nej,nebo toho co vyrabi....moznosti je dost,kazdej si muze vybrat tu co mu nejmin skodi),stoji to jen obetovani trochu pohodli a mit to v hlave srovnany.....a nevolim,svuj hlas znehodnocuju.
SAKO.....taky te mam rad:-))))
http://energieupramene.blogspot.cz/2013/11/zmena-systemu-nutno-jinak-myslet.html

Autor: SAKO | 26.11.2013 19:43
Prroud, Ty jsi opravdu neskutecný id.ot, fakt, netuším, že může takový blb ještě existovat. Tvé příspěvky jsou opravdu perla. Dluoho jsem se držel, ale, co je moc, to je moc.

Autor: Jaroslav Tatalák | 26.11.2013 19:07
A co s tím chceš dělat? Tvoje naivní nápady jako když všichni půjdou proti a nedopustěj.... A když se Ti to nelíbí-založ společnost nebo hnutí anti BakalaBabiš, přesvědč svoji naivitou davy a vyhoď ty vládnoucí monarchy. To dokaž a budu si Tě vážit. Jinak jseš jen namistrovanej frajírek, který si myslí, že pobytem v Americe získal patent na rozum s oprávněním kecat do všeho. S pozdravem J.T.

Autor: prroud | 26.11.2013 16:38
Me staci Peto Babis-Bakala ve vlade,budeme kolonii slovenska,to tu jeste nebylo,ti nam to daj poradne sezrat,novodobej navrat k monarchii se stinovym cisarem :-).Konec sveta necekej,nikomu by neprospel,ale poradnou ohlavkou si muzes bejt jistej.

Autor: Petr Havlín | 26.11.2013 15:57
Péťo neprovokuj a napiš něco podnětného.Třeba o všeobecném spiknutí nebo konci světa:-)))

Autor: prroud | 26.11.2013 15:47
Mistnost jen pro ty NEJlepsi,NEJchytrejsi a NEJvetsi machry,oni vedi kteri to jsou,ja se z ni pakuju,protoze se tak necejtim,holt jsem jenom ten prumernej,mozna dokonce podprumernej:-)))))).Bavte se dobre a prinosne:-).Jste prece NEJlepsi,elita! ;-)

Autor: prroud | 26.11.2013 15:42
Darek pro vas, "vazeni":-)))